Ароматний маринад в грецькому стилі і швидка обжарка філе тунця - ось секрет успіху цієї страви з тунця!
Інгредієнти
- Тунець (2 філе по 125 г) - 250 г
- Орегано - 0.5 ч. л.
- Чебрець - 0.25 год. л.
- Перець чорний - 0.25 год. л.
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Сіль за смаком
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 2
Готуємо маринад - змішуємо орегано, чебрець, чорний перець і оливкове масло. Філе тунця солимо по обидва боки, маринуємо протягом 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім викладаємо рибу на розігріту сковороду або гриль і обсмажуємо до бажаного ступеня готовності (не дуже довго, інакше тунець буде жорстким. Я смажила філе по 2 хвилини з кожного боку).
Коментувати