Стейк з тунця по-грецьки

Ароматний маринад в грецькому стилі і швидка обжарка філе тунця - ось секрет успіху цієї страви з тунця!

Інгредієнти

  • Тунець (2 філе по 125 г) - 250 г
  • Орегано - 0.5 ч. л.
  • Чебрець - 0.25 год. л.
  • Перець чорний - 0.25 год. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 2

Готуємо маринад - змішуємо орегано, чебрець, чорний перець і оливкове масло. Філе тунця солимо по обидва боки, маринуємо протягом 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім викладаємо рибу на розігріту сковороду або гриль і обсмажуємо до бажаного ступеня готовності (не дуже довго, інакше тунець буде жорстким. Я смажила філе по 2 хвилини з кожного боку).

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі