Готуємося до літа! Пропоную приготувати дуже легкий і приголомшливо смачний суп-пюре з брокколі і яблука. Дієта може бути смачною! Готуйте пісні страви, вони корисні.
Інгредієнти
- Брокколі - 200 г
- Яблуко - 1 шт
- Вода (або бульйон) - 300 мл.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Молоко (або нежирні вершки) - 50 мл
- Олія - 1 ст. л.
- Сіль
- Чорний перець
- Кунжут (для подачі)
Брокколі розібрати на суцвіття, нарізати.
Почистити і нарізати цибулю і зубчик часнику. У яблука видалити серцевину і шкірку, нарізати.
У каструлі з товстим дном обсмажити цибулю до прозорості на середньому вогні, додати часник, брокколі. Через 1-2 хв додати нарізане яблуко. Гасити ще 1-2 хв, потім залити водою (або бульйоном) і варити брокколі до готовності.
Зняти з вогню. Пюріровать блендером, додати молоко (або нежирні вершки), сіль, чорний мелений перець. Повернути каструлю на плиту, суп прогріти, але не кип'ятити.
Подавати, посипавши кунжутом і зеленню. Або з сухариками, якщо так більше подобається. Смачного!
Коментувати