Суп-пюре з брокколі і яблуком

Готуємося до літа! Пропоную приготувати дуже легкий і приголомшливо смачний суп-пюре з брокколі і яблука. Дієта може бути смачною! Готуйте пісні страви, вони корисні.

Інгредієнти

  • Брокколі - 200 г
  • Яблуко - 1 шт
  • Вода (або бульйон) - 300 мл.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Молоко (або нежирні вершки) - 50 мл
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль
  • Чорний перець
  • Кунжут (для подачі)
Брокколі розібрати на суцвіття, нарізати.
Почистити і нарізати цибулю і зубчик часнику. У яблука видалити серцевину і шкірку, нарізати.
У каструлі з товстим дном обсмажити цибулю до прозорості на середньому вогні, додати часник, брокколі. Через 1-2 хв додати нарізане яблуко. Гасити ще 1-2 хв, потім залити водою (або бульйоном) і варити брокколі до готовності.
Зняти з вогню. Пюріровать блендером, додати молоко (або нежирні вершки), сіль, чорний мелений перець. Повернути каструлю на плиту, суп прогріти, але не кип'ятити.
Подавати, посипавши кунжутом і зеленню. Або з сухариками, якщо так більше подобається. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі