Пропоную нескладний суп, в якому всі інгредієнти складають неповторну симфонію відтінків смаку, які ви неодмінно оціните по достоїнству. Приготуйте цей суп, коли вам захочеться спробувати щось нове. Перші страви з брокколі бувають смачними, спробуйте.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Сочевиця - 200 г
- Брокколі - 200 г
- Картопля - 170 г
- Оливки зелені - 1 бан.
- Бульйон (м'ясний) - 1.5 л
- Сіль - 1 ст. л.
- Лист лавровий - 2 шт
Цибулю почистити, помити, нарізати кубиками. Обсмажити на оливковій олії до м'якості.
Моркву почистити, помити, натерти на крупній тертці. Додати до цибулі і обсмажувати ще хвилинку на середньому вогні.
Брокколі, при необхідності, розморозити, порізати довільно.
Картоплю почистити, помити, нарізати кубиками.
Сочевицю промити кілька разів, поки вода не стане прозорою.
У каструльці з бульйоном з'єднати сочевицю, цибулю з морквою, брокколі і картоплю. Додати сіль, варити 10 хв.
З оливок злити зайву рідину, нарізати кільцями. За хвилину до закінчення варіння супу додати в каструльку. За бажанням покласти лавровий лист. Накрити кришкою і дати постояти 10-15 хвилин.
І можна подавати до столу. Смачного!
Коментувати