Суп з яловичиною та квасолею

Суп виходить смачним, наваристим, в міру солоним і трохи остреньким. Запрошую на пробу! Готуйте перші страви з квасолі, вони корисні.

Інгредієнти

  • Яловичина (м'якоть) - 300 г
  • Картопля (велика) - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 2 шт
  • Квасоля консервована (червона у власному соку 310 г) - 1 бан.
  • Огірок солоний - 4 шт
  • Зелень (велика (кінза і петрушка)) - 1 пуч.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Паприка солодка - 1 ч. л
  • Аджика (суха) - 1 ч. л.
  • Коріандр (мелений) - 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Часник - 3 зуб.
  • Вода - 2,5 л
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 5

Шматок яловичини добре промити, залити водою (2,5 літра) і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зняти піну і варити на помірному вогні 30 хвилин. Потім дістати яловичину на тарілку і поставити охолоджуватися.
Картоплю порізати на невеликі шматочки і додати в каструлю з бульйоном.
Цибулю порізати великими кубиками.
У сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю 3-5 хвилин, додати аджику, паприку, коріандр. Обсмажити 2 хвилини зі спеціями.
Додати томатну пасту, добре перемішати і обсмажити ще 2-3 хвилин. Перекласти в каструлю.
Остигнулу яловичину розібрати на волокна. Додати в каструлю до решти інгредієнтів, варити 10 хвилин на невеликому вогні.
За цей час порізати півкільцями солоні огірки, додати в каструлю. Варити 10 хвилин.
Додати квасолю. Я використовувала червону квасолю у власному соку.
Порізати дрібно зелень і часник, відправити в каструлю. Посолити за смаком. Варити 7-10 хвилин. Накрити кришкою і дати трохи настоятися. Готово.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі