Суп виходить смачним, наваристим, в міру солоним і трохи остреньким. Запрошую на пробу! Готуйте перші страви з квасолі, вони корисні.
Інгредієнти
- Яловичина (м'якоть) - 300 г
- Картопля (велика) - 3 шт
- Цибуля ріпчаста (велика) - 2 шт
- Квасоля консервована (червона у власному соку 310 г) - 1 бан.
- Огірок солоний - 4 шт
- Зелень (велика (кінза і петрушка)) - 1 пуч.
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Паприка солодка - 1 ч. л
- Аджика (суха) - 1 ч. л.
- Коріандр (мелений) - 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Часник - 3 зуб.
- Вода - 2,5 л
- Олія - 2 ст. л.
Час приготування: 100 хвилин
Кількість порцій: 5
Шматок яловичини добре промити, залити водою (2,5 літра) і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зняти піну і варити на помірному вогні 30 хвилин. Потім дістати яловичину на тарілку і поставити охолоджуватися.
Картоплю порізати на невеликі шматочки і додати в каструлю з бульйоном.
Цибулю порізати великими кубиками.
У сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю 3-5 хвилин, додати аджику, паприку, коріандр. Обсмажити 2 хвилини зі спеціями.
Додати томатну пасту, добре перемішати і обсмажити ще 2-3 хвилин. Перекласти в каструлю.
Остигнулу яловичину розібрати на волокна. Додати в каструлю до решти інгредієнтів, варити 10 хвилин на невеликому вогні.
За цей час порізати півкільцями солоні огірки, додати в каструлю. Варити 10 хвилин.
Додати квасолю. Я використовувала червону квасолю у власному соку.
Порізати дрібно зелень і часник, відправити в каструлю. Посолити за смаком. Варити 7-10 хвилин. Накрити кришкою і дати трохи настоятися. Готово.
Смачного!
Коментувати