Свинина "Мінський делікатес"

Чому Мінський? Не знаю. Так би мовити за що купила, за те й продаю. А ось з іншим повністю згодна. Ніжне м'ясо, пікантна начинка, картопляна шубка і сирна скоринка. Ну хіба не делікатес?! Страви з картоплі і свинини дуже смачні, спробуйте.

Інгредієнти

  • Свинина (шматок) - 2 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Картопля (великі) - 4 шт
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Огірок маринований - 6 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Сир твердий - 50 г

Кількість порцій: 2

Картоплю чистимо, ріжемо і відварюємо в підсоленій воді. Воду зливаємо. Додаємо вершкове масло і розминаємо в пюре.
Шматки свинини відбиваємо. Змащуємо рослинним маслом досить буде половини чайної ложки, натираємо сіллю і перцем. Даємо промаринуватися поки готуємо інші інгредієнти.
Огірки ріжемо соломкою.
Цибулю нарізаємо середніми шматочками. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого.
Додаємо до цибулі огірки і тушкуємо 5 хвилин.
Кладемо томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 1-2 хвилини.
Сковороду добре розігріваємо і швидко обсмажуємо м'ясо. Не сильно, до золотистого кольору, щоб все соки запечаталися всередині.
Перекладаємо м'ясо в форму, викладаємо на неї начинку з огірків.
Накриваємо картопляної шубкою. Добре її розрівняти щоб начинка не витікала при запіканні.
Змащуємо картоплю майонезом.
Посипаємо все тертим сиром.
Запікаємо в духовці при 180 С 30 хвилин.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі