Чому Мінський? Не знаю. Так би мовити за що купила, за те й продаю. А ось з іншим повністю згодна. Ніжне м'ясо, пікантна начинка, картопляна шубка і сирна скоринка. Ну хіба не делікатес?! Страви з картоплі і свинини дуже смачні, спробуйте.
Інгредієнти
- Свинина (шматок) - 2 шт
- Олія - 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Картопля (великі) - 4 шт
- Масло вершкове - 1 ст. л.
- Огірок маринований - 6 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Майонез - 1 ст. л.
- Сир твердий - 50 г
Кількість порцій: 2
Картоплю чистимо, ріжемо і відварюємо в підсоленій воді. Воду зливаємо. Додаємо вершкове масло і розминаємо в пюре.
Шматки свинини відбиваємо. Змащуємо рослинним маслом досить буде половини чайної ложки, натираємо сіллю і перцем. Даємо промаринуватися поки готуємо інші інгредієнти.
Огірки ріжемо соломкою.
Цибулю нарізаємо середніми шматочками. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого.
Додаємо до цибулі огірки і тушкуємо 5 хвилин.
Кладемо томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 1-2 хвилини.
Сковороду добре розігріваємо і швидко обсмажуємо м'ясо. Не сильно, до золотистого кольору, щоб все соки запечаталися всередині.
Перекладаємо м'ясо в форму, викладаємо на неї начинку з огірків.
Накриваємо картопляної шубкою. Добре її розрівняти щоб начинка не витікала при запіканні.
Змащуємо картоплю майонезом.
Посипаємо все тертим сиром.
Запікаємо в духовці при 180 С 30 хвилин.
Коментувати