Виходить дуже смачне, соковите і м'яке м'ясо. Такі страви з сиру і шпинату можна і на святковий стіл поставити. Всім смачного.
Інгредієнти
- Свинина (свинна корейка - 6 шматочків) - 1.5 кг
- Шпинат - 250 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Сир сирний - 250 г
- Часник - 3 зуб.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Спеції (прованські травички) - за смаком
Нарізаємо цибулю.
Обсмажуємо цибулю.
Додаємо часник.
Додаємо шпинат.
Обсмажуємо 3 хвилини.
Перекладаємо в інший посуд. Повністю охолодити. Додаємо сирний сир.
Добре перемішуємо.
Шматочки свинячої корейки надрізаємо навпіл, але не до кінця, щоб вийшла кишеня.
Викладаємо начинку в отриману кишеню.
Солимо, перчимо і посипаємо прованськими травами. Обсмажуємо шматочки м'яса на розігрітій сковороді по 3 хвилини з кожного боку.
Викладаємо на деко і доводимо до готовності при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Смачного.
Коментувати