Свиняча відбивна в тертої булки

Вам потрібен перевірений рецепт для вечері? Подивіться, як ми приготували ідеальну свинячу відбивну. Ніжне м'ясо в хрусткій паніровці з тертої булки стане для вас кулінарним відкриттям!

Інгредієнти

  • Корейка - 600 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Молоко - 200 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Масло вершкове (або топлене для смаження) - за смаком
  • Сухарі панірувальні / Панірування (або суха терта булка)
  • Борошно пшеничне / Борошно (для панірування)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
Приготувати маринад з молока, нарізаної ріпчастої цибулі, солі і перцю. М'ясо відбити і маринувати в молоці близько години. Яйця збити. Додати сіль, перець і трохи молочного маринаду. Збити ще раз. Відбивну дістати з молока і обваляти в борошні. Потім вмочити в яйці і тертої булки. Смажити в топленому або вершковому маслі до готовності.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі