Вам потрібен перевірений рецепт для вечері? Подивіться, як ми приготували ідеальну свинячу відбивну. Ніжне м'ясо в хрусткій паніровці з тертої булки стане для вас кулінарним відкриттям!
Інгредієнти
- Корейка - 600 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Молоко - 200 мл
- Яйце куряче - 2 шт
- Масло вершкове (або топлене для смаження) - за смаком
- Сухарі панірувальні / Панірування (або суха терта булка)
- Борошно пшеничне / Борошно (для панірування)
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Приготувати маринад з молока, нарізаної ріпчастої цибулі, солі і перцю. М'ясо відбити і маринувати в молоці близько години. Яйця збити. Додати сіль, перець і трохи молочного маринаду. Збити ще раз. Відбивну дістати з молока і обваляти в борошні. Потім вмочити в яйці і тертої булки. Смажити в топленому або вершковому маслі до готовності.
Коментувати