Свинячі відбивні в томатно-сирному клярі

Варіантів приготування відбивних в інтернеті дуже багато. Але такого кляра я не зустрічала. Тому пропоную вам приготувати дуже смачні свинячі відбивні в томатному клярі з додаванням сиру і зелені. Ароматні, соковиті і звичайно ж дуже смачні відбивні виходять. Категорія - страви на день народження з м'яса на сковороді. Спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Свинина - 400 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (+60 г для панірування відбивних) - 3 ст. л.
  • Томатна паста - 1.5 ст. л.
  • Сир твердий - 50 г
  • Зелень (кріп, петрушка) - за смаком
  • Сіль
  • Перець чорний
М'ясо нарізати і відбити. Посолити і поперчити за смаком.
Яйця збити з сіллю і томатною пастою до однорідності і розчинення томатної пасти. Солити кляр обережно, враховувати солоність сиру. Додати натертий на дрібній тертці сир і подрібнену зелень. Перемішати. Додати борошно, добре перемішати.
М'ясо запанірувати спочатку в борошні.
Потім опустити в кляр.
Смажити з двох сторін на добре розпеченій сковороді з невеликою кількістю рослинного масла. Готувати на маленькому вогні під кришкою по 4 хвилини з кожного боку.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі