Телятина з перцем і цукіні

Ще один варіант приготування м'яса в Вашу скарбничку. Ніжні соковиті м'ясні шматочки, перець і кабачки в оксамитовому ароматному соусі. Дуже смачні страви з кабачків і телятини, угощайтесь.

Інгредієнти

  • Телятина (м'якоть) - 700 г
  • Перець солодкий червоний (великий) - 2 шт
  • Цукіні (250 г)
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 2 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Молоко - 100 мл
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Масло вершкове - 20 г
  • Сіль за смаком
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Зелень (кріп, петрушка) - за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 4

М'ясо промити, обсушити паперовим рушником. Обсмажити на рослинній олії, 5 хвилин на середньому вогні.
Цибулю нарізати, додати до м'яса, обсмажити ще 5 хвилин, помішуючи.
Влити молоко, додати цукор, трохи посолити, дати закипіти, накрити кришкою. Тушкувати на повільному вогні 40 хвилин.
Перці і цукіні вимити, почистити і нарізати.
Через зазначений час додати перці, перемішати. Збільшити нагрів до середнього, прожарити 5 хвилин.
Викласти шматочки цукіні, посолити, накрити кришкою. Тушкувати 15 хвилин на повільному вогні.
Додати вершкове масло, шматочки часнику, чорний мелений перець. Дати закипіти. Порубати зелень, додати.
Перемішати, довести смак сіллю і прибрати з вогню.
Подати гарячим. Дуже смачно і з гарніром - рисом або гречкою, картопляним пюре або макаронами. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі