Тілапія на шпажках з кабачком

Дуже смачна і симпатична закуска з тілапії на шпажках, в ароматному маринаді і слайсами кабачка! Просто і швидко приготувати до приходу гостей, до того ж дуже корисне блюдо! Дієтичні страви з кабачків - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Тілапія (філе) - 800 г
  • Кабачок (молодий) - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чилі (крупно мелений, сушений) - за смаком
  • Цедра лимона - 1 ч. л.
  • Цедра лайма - 1 ч. л.
  • Кориця
  • Порошок часниковий - 1 ч. л.
  • Гірчиця (гостра) - 1 ч. л.
  • Олія (для смаження)
Філе тілапії порізати на смуги шириною 2-2,5 см.
Викласти філе в чашу, підсолити за смаком, додати цедру лимона і лайма, перець, гірчицю, корицю і часник. Перемішати і залишити на 30 хвилин.
Кабачок порізати на тонкі слайси за допомогою спеціального ножа.
Смужки тілапії згортати рулетом і обгортати щільно в кабачок, фіксувати кінці, нанизавши на шпажки.
Сковороду добре прогріти, змастивши трохи маслом. Обсмажувати шпажки з рибою з усіх боків буквально до легкого золотистого кольору з кожного боку до готовності.
Подавати в теплому вигляді з білими соусами.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі