Ніжна яловичина, томлена в духовці з овочами. Дуже смачні страви на кожен день на всю сім'ю. Це м'ясо можна їсти губами! Страви в духовці - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Яловичина - 1 кг
- Картопля - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква - 1 шт
- Лист лавровий - 2 шт
- Перець духмяний - 3 шт
- Перець чорний - 15 шт
- Часник - 1 зуб.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Петрушка - 1 пуч.
- Сіль за смаком
Кількість порцій: 8
1. Яловичий антрекот, вагою 1 кг, промию і покладу в качатницю, додам 1 літр води, лавровий лист, запашний і чорний перець, посолю.
2. Накрию кришкою і буду запікати в духовці 2 години, при температурі 140 градусів. Якщо у вас качатниці немає, її можна замінити глибоким деко, а замість кришки використовувати фольгу.
3. Крупно нарізати картоплю, цибулю і моркву. Покласти овочі в глибоку миску, подрібнити на них чорний перець, додати 2 ложки оливкової олії і добре перемішати руками.
4. Дістану м'ясо з духовки, додам овочі і поставлю запікатися ще на 1 годину при тій же температурі.
5. Наріжу часник соломкою, додам до м'яса, перемішаю і через 10 хвилин вимкну духовку, м'ясо залишу в ній ще на 2 години, дверцята в духовку не відкриваю,.
6. Наріжу маленький пучок петрушки, дістану м'ясо з духовки, додам до нього і перемішаю.
Подавати можна порційно в глибоких тарілках з бульйоном або на великому блюді. Смачного!
2. Накрию кришкою і буду запікати в духовці 2 години, при температурі 140 градусів. Якщо у вас качатниці немає, її можна замінити глибоким деко, а замість кришки використовувати фольгу.
3. Крупно нарізати картоплю, цибулю і моркву. Покласти овочі в глибоку миску, подрібнити на них чорний перець, додати 2 ложки оливкової олії і добре перемішати руками.
4. Дістану м'ясо з духовки, додам овочі і поставлю запікатися ще на 1 годину при тій же температурі.
5. Наріжу часник соломкою, додам до м'яса, перемішаю і через 10 хвилин вимкну духовку, м'ясо залишу в ній ще на 2 години, дверцята в духовку не відкриваю,.
6. Наріжу маленький пучок петрушки, дістану м'ясо з духовки, додам до нього і перемішаю.
Подавати можна порційно в глибоких тарілках з бульйоном або на великому блюді. Смачного!
Коментувати