Рецепт приготування кролика на сковороді з підливою з томатного соку і соєвого соусу. Виходить дуже смачний кролик, ароматна і густа підлива. Ця страва з кролика добре підійде до будь-якого гарніру.
Інгредієнти
- Кролик (філе) - 400 г
- Часник - 2 зуб.
- Борошно пшеничне / Борошно - 4 ст. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Сік томатний - 1 скл.
- Перець духмяний - 3 шт
- Кріп - за смаком
- Шавлія (свіжий лист) - 1 шт
- Олія (для смаження)
Філе кролика порізати на невеликі шматочки або взяти готове рагу.
Добре обваляти шматочки кролика в борошні.
У сковороді розігріти масло і обсмажувати рагу до легкої скоринки.
У сковороду додати томатний сік, соєвий соус, різаний часник, перець духмяний, кріп і шавлія.
Підсолити за смаком, перемішати і готувати під кришкою на маленькому вогні до м'якості м'яса.
Тушкований кролик з підливою готовий.
Смачного!
Добре обваляти шматочки кролика в борошні.
У сковороді розігріти масло і обсмажувати рагу до легкої скоринки.
У сковороду додати томатний сік, соєвий соус, різаний часник, перець духмяний, кріп і шавлія.
Підсолити за смаком, перемішати і готувати під кришкою на маленькому вогні до м'якості м'яса.
Тушкований кролик з підливою готовий.
Смачного!
Коментувати