Тушкований кролик з підливою

Рецепт приготування кролика на сковороді з підливою з томатного соку і соєвого соусу. Виходить дуже смачний кролик, ароматна і густа підлива. Ця страва з кролика добре підійде до будь-якого гарніру.

Інгредієнти

  • Кролик (філе) - 400 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 4 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сік томатний - 1 скл.
  • Перець духмяний - 3 шт
  • Кріп - за смаком
  • Шавлія (свіжий лист) - 1 шт
  • Олія (для смаження)
Філе кролика порізати на невеликі шматочки або взяти готове рагу.

Добре обваляти шматочки кролика в борошні.

У сковороді розігріти масло і обсмажувати рагу до легкої скоринки.

У сковороду додати томатний сік, соєвий соус, різаний часник, перець духмяний, кріп і шавлія.

Підсолити за смаком, перемішати і готувати під кришкою на маленькому вогні до м'якості м'яса.

Тушкований кролик з підливою готовий.

Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі