Ніжна, ароматна паска стане справжньою окрасою святкового столу. Святкові страви на Великдень - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Сир (9%) - 360 г
- Сир вершковий - 180 г
- Сметана - 100 г
- Цукрова пудра (або за смаком) - 5 ст. л.
- Ванільний цукор - 1 пакет.
- Цукати (суміш) - 100 г
- Масло вершкове - 100 г
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 6
З'єднати розм'якшене вершкове масло, сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Добре збити міксером. Сир двічі протерти через сито і додати в вершкову суміш. Добре перемішати.
Всипати цукати, перемішати.
Форму для паски застелити вологою марлею, складеною в кілька разів і наповнити сирно-вершковою масою. Накрити краями марлі, поставити гніт і відправити в холодильник на 10-12 годин.
Зі святом!
Коментувати