Ванільна паска на Пасху

Ніжна, ароматна паска стане справжньою окрасою святкового столу. Святкові страви на Великдень - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Сир (9%) - 360 г
  • Сир вершковий - 180 г
  • Сметана - 100 г
  • Цукрова пудра (або за смаком) - 5 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Цукати (суміш) - 100 г
  • Масло вершкове - 100 г

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

З'єднати розм'якшене вершкове масло, сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Добре збити міксером. Сир двічі протерти через сито і додати в вершкову суміш. Добре перемішати.
Всипати цукати, перемішати.
Форму для паски застелити вологою марлею, складеною в кілька разів і наповнити сирно-вершковою масою. Накрити краями марлі, поставити гніт і відправити в холодильник на 10-12 годин.
Зі святом!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі