Вчорашні макарони з сиром і фаршем

Залишилися вчорашні макарони? Не знаєте як їх освіжити? Спробуйте простий рецепт макаронів з сиром і фаршем. Нове блюдо з вчорашніх макаронів урізноманітнює ваш стіл. Рецепт з категорії - страви з фаршу. Гарячі страви іноді виходять дуже смачними.

Інгредієнти

  • Макаронні вироби / Макарони (варені) - 400 г
  • Масло вершкове - 5 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Молоко - 30 мл
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців - за смаком
  • Сир твердий - 75 г
  • Фарш м'ясний - 200 г
  • Часник (сушений мелений) - 2 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Змастіть вершковим маслом форму для духовки і викладіть половину вчорашніх холодних макаронів на дно.

Окремо змішайте яйця з сіллю і молоком, додайте натертий твердий сир.

Половину яєчно-сирної суміші викладіть в форму і зверху додайте макарони які залишилися.

Змішайте фарш з сіллю, меленим сушеним часником і сумішшю перців.

Чим жирніше буде фарш тим соковитіше вийдуть фрикадельки.

Сформуйте невеликі кульки і викладіть зверху вчорашніх макаронів в форму для духовки.

Залийте яйцем з сиром і відправте в духовку.

Випікайте близько 30 хвилин при 220 градусах.

Подавайте до столу гарячим присипавши зеленню.

Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі