Залишилися вчорашні макарони? Не знаєте як їх освіжити? Спробуйте простий рецепт макаронів з сиром і фаршем. Нове блюдо з вчорашніх макаронів урізноманітнює ваш стіл. Рецепт з категорії - страви з фаршу. Гарячі страви іноді виходять дуже смачними.
Інгредієнти
- Макаронні вироби / Макарони (варені) - 400 г
- Масло вершкове - 5 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Молоко - 30 мл
- Сіль за смаком
- Суміш перців - за смаком
- Сир твердий - 75 г
- Фарш м'ясний - 200 г
- Часник (сушений мелений) - 2 г
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 6
Змастіть вершковим маслом форму для духовки і викладіть половину вчорашніх холодних макаронів на дно.
Окремо змішайте яйця з сіллю і молоком, додайте натертий твердий сир.
Половину яєчно-сирної суміші викладіть в форму і зверху додайте макарони які залишилися.
Змішайте фарш з сіллю, меленим сушеним часником і сумішшю перців.
Чим жирніше буде фарш тим соковитіше вийдуть фрикадельки.
Сформуйте невеликі кульки і викладіть зверху вчорашніх макаронів в форму для духовки.
Залийте яйцем з сиром і відправте в духовку.
Випікайте близько 30 хвилин при 220 градусах.
Подавайте до столу гарячим присипавши зеленню.
Смачного!
Окремо змішайте яйця з сіллю і молоком, додайте натертий твердий сир.
Половину яєчно-сирної суміші викладіть в форму і зверху додайте макарони які залишилися.
Змішайте фарш з сіллю, меленим сушеним часником і сумішшю перців.
Чим жирніше буде фарш тим соковитіше вийдуть фрикадельки.
Сформуйте невеликі кульки і викладіть зверху вчорашніх макаронів в форму для духовки.
Залийте яйцем з сиром і відправте в духовку.
Випікайте близько 30 хвилин при 220 градусах.
Подавайте до столу гарячим присипавши зеленню.
Смачного!
Коментувати