Пропоную приготувати дуже ароматні і смачні відбивні в клярі. Пікантний кляр з хмелі- сунелі не залишить вас байдужими. Готуються дуже легко і швидко. Блюдо можна подати на святковий стіл як страва на Великдень. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Свинина (стейки) - 400 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Сметана - 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець запашний - за смаком
- Олія - за смаком
- Борошно пшеничне / Борошно (з гіркою) - 2 ст. л.
- Хмелі-сунелі (без гірки) - 1 ст. л.
- Часник (сухий) - 1 ч. л.
Час приготування: 30 хвилин
Змішати борошно, хмелі- сунелі і часник.
Збити до однорідної маси яйця, гірчицю і сметану. Додати за смаком сіль і перець.
Стейки відбити. Кожен шматочок вмочити спочатку в яєчну суміш,
Потім обваляти в борошні.
Обсмажити на розпеченому рослинному маслі з двох сторін до готовності на середньому вогні.
Подавати із зеленню і овочами. Смачного!
Коментувати