Яловичі ребра з картоплею і цибулею

Просто і з мінімуму продуктів, але тим не менш ці страви з картоплі і яловичини дуже смачні. Їх і на святковий стіл не соромно подати... Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Ребра яловичі (5 шматків) - 1 кг
  • Картопля (молода, середнього розміру) - 500 г
  • Цибуля ріпчаста (400 - 500 р) - 2 шт
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Масло вершкове - 20 г
  • Лист лавровий - 1 шт
  • Сіль за смаком

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 5

Яловичі ребра вимити, обсушити. Обсмажити на рослинному маслі.
З усіх боків, до красивого рум'янцю.
Цибулю нарізати пір'ями, викласти на м'ясо. Тушкувати під кришкою на середньому вогні, 20 хвилин.
Картоплю почистити, викласти до м'яса, посолити. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності м'яса і картоплі.
Додати вершкове масло і лавровий лист, перевірити на сіль, протушкувати ще пару хвилин. Перед подачею лавровий лист видалити.
Подати гарячим, з овочами.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі