Дивовижне поєднання м'яса, меду і апельсина. Смачні страви з яловичини. Спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Яловичина - 250 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний (за смаком)
- Олія
- Масло вершкове - 1 ч. л.
- Апельсин (цедра + сік) - 1 шт
- Мед - 1 ст. л.
- Вода (щоб майже покрила м'ясо)
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 2
М'ясо нарізаю невеликими брусочками. Солю, перчу. Розігріваю олію з додаванням вершкового масла. Злегка обсмажую м'ясо. Додаю цибулю. Обсмажую близько 5 хвилин. Додаю цедру апельсина, сік апельсина, мед. Перемішую. Додаю кип'ячену воду, щоб вона майже покрила м'ясо. Тушу під кришкою на середньому вогні 20-25 хвилин.
Коментувати