Яловичина з медом і апельсином

Дивовижне поєднання м'яса, меду і апельсина. Смачні страви з яловичини. Спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Яловичина - 250 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (за смаком)
  • Олія
  • Масло вершкове - 1 ч. л.
  • Апельсин (цедра + сік) - 1 шт
  • Мед - 1 ст. л.
  • Вода (щоб майже покрила м'ясо)
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 2

М'ясо нарізаю невеликими брусочками. Солю, перчу. Розігріваю олію з додаванням вершкового масла. Злегка обсмажую м'ясо. Додаю цибулю. Обсмажую близько 5 хвилин. Додаю цедру апельсина, сік апельсина, мед. Перемішую. Додаю кип'ячену воду, щоб вона майже покрила м'ясо. Тушу під кришкою на середньому вогні 20-25 хвилин.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі