Заморожена яєчня

Для сміливих господинь з великим позитивом! Меню ми доповнимо таким ексклюзивом! Про плюси цей страви з яєць я потім розповім, друзі! І експеримент наш оцінить сім'я! Готуйте дієтичні страви, вони корисні.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (скільки хочете) - 2 шт
  • Сіль ((можна ще улюблені спеції)) - за смаком
  • Олія (або вершкове масло) - за смаком
  • Зелень (для подачі) - за смаком
  • Огірок (для подачі) - за смаком
  • Помідори черрі (або звичайні для подачі) - за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

Кладемо в морозилку, краще мінімум на ніч помиті сирі яйця
Дістаємо наші готові заморожені яйця, обполоснути в теплій воді (я прямо під кран на секунди, хвилинку), чистимо
Вони добре і швидко чистяться)
Розрізаємо вздовж на 2-3 частини) (я на три)
Розігріваємо сковороду з олією (або вершковим маслом), викладаємо яйця, солимо
Смажимо як зазвичай)
яєчня готова
Смачного!
Друзі! Прошу відразу не кидатися тапками! По-перше - з одного яйця виходить відразу 3 яєчні і це може стане в нагоді людям (які стежать за фігурою) чиста психологія))) по-друге - знахідка для тих, хто не любить яєчню з жовтком, який розтікається, і білком як холодець. В нашому варіанті вона буде плоскою, тонкою, з пружним кремовим жовтком, можна назвати яєчними чіпсами, дітям дуже подобається. По-третє - добре і зручно робити бутерброди, а так само може стане в нагоді при раптовому від'їзді, збереження продуктів гарантовано. Та й сам процес приготування цей страви з яєць доставляє задоволення! Загалом весела яєчня виходить!)

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі