Запечена скумбрія з картоплею

Ми приготуємо повноцінну швидку вечерю яка буде корисною завдяки запеченої картоплі і рибі. Скумбрія - одна з найбільш корисних і смачних риб, рецептів приготування якої безліч! Але саме запечена скумбрія - мій фаворит! Так само я покажу як обробити скумбрію на філе. Багато з вас роблять вдома смажену картоплю на сковороді, багато людей її люблять. Але я запевняю вас запечена в духовці картопля виграє тим, що вона корисніша і її швидше готувати. Про запечену рибу я і говорити не буду, кожен знає як це смачно. Скажу тільки що за моїм рецептом риба вийде не сухою, дуже ароматною і апетитною! Готуйте страви з картоплі, це смачно.

Інгредієнти

скумбрія запечена

  • Скумбрія - 2 шт
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Порошок часниковий - 1 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком

картопля запечена

  • Картопля - 7 шт
  • Олія - ​​5 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Приправа (в приправу для картоплі входять: часник сушений, коріандр, паприка солодка, цибуля сушена, кріп, майоран.) - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Поділяємо скумбрію на філе і маринуємо 15 хвилин. В цей час займемося картоплею: ​​чистимо, миємо й розрізаємо на шматочки. Далі картоплю необхідно замаринувати і відправити в розігріту до 180 ° С духовку на 25-30 хвилин. Після маринування відправляємо рибу в розігріту до 200 ° С духовку на 15 хвилин. Швидка і корисна вечеря готова, подавати з білим соусом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі