Всім любителям кабачків присвячується! Ці дуже прості в приготуванні дієтичні страви з фаршу сподобаються вам і вашим гостям. Робити її легко, а з'їдається на раз два. До того ж і не дуже каллорійно, але зате яке корисне і смачне. Ну що, давайте почнемо!
Інгредієнти
- Кабачок (маленькі або цукіні) - 4 шт
- Фарш м'ясний (у мене був змішаний, можна брати на ваш розсуд.) - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Помідор - 2 шт
- Сметана - 3 ст. л.
- Йогурт (натуральний) - 1 ст. л.
- Яйце куряче - 2 шт
- Орегано - 0.5 ч. л.
- Часник - 5 зуб.
- Сир твердий (тертий / на ваш розсуд) - 150 г
- Сіль - 0.5 ч. л.
- Перець чорний - за смаком
- Масло вершкове (змащуємо форму)
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
1. Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо до прозорості і додаємо фарш.
2. Ріжемо томати на дрібні кубики і додаємо до майже готового фаршу, перемішуємо, готуємо ще пару хвилин і залишаємо в стороні.
3. Чистимо кабачки, нарізаємо на пластини або кружечками (як кому подобається).
4. У ємності змішуємо сметану, йогурт, яйця, орегано, часник - заливка.
5. Викладаємо в змащену маслом форму спочатку шар кабачків, потім заливка і зверху фарш. Останній шар посипаємо сиром. У духовку на 180 ° С приблизно на 40-45 хв. Всім смачного!
2. Ріжемо томати на дрібні кубики і додаємо до майже готового фаршу, перемішуємо, готуємо ще пару хвилин і залишаємо в стороні.
3. Чистимо кабачки, нарізаємо на пластини або кружечками (як кому подобається).
4. У ємності змішуємо сметану, йогурт, яйця, орегано, часник - заливка.
5. Викладаємо в змащену маслом форму спочатку шар кабачків, потім заливка і зверху фарш. Останній шар посипаємо сиром. У духовку на 180 ° С приблизно на 40-45 хв. Всім смачного!
Коментарі
Дякую за корисні рецепти
Коментувати