Запіканка з креветками і брокколі

Прекрасна, легка і смачна запіканка. Для любителів як овочів, так і морепродуктів. Ця страва з грибів хороша як в гарячому так і в холодному вигляді. Так само як начинку можна спробувати гриби з курячим філе або кальмарами або м'ясним фаршем.

Інгредієнти

  • Креветки (креветки свіжоморожені, вага після очищення) - 350 г
  • Брокколі - 200 г
  • Печериці - 100 г
  • Моцарелла - 140 г
  • Молоко (2,5%) - 200 мл
  • Яйце куряче - 3 шт

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 6

Діаметр форми для запікання 24 см. Броколли і гриби промити, віджати воду (через марлю або друшляк). Змішати в комбайні гриби, брокколі, сир (100 гр.), Сіль, перець.
Змастити форму оливковою олією. Сформувати з отриманої маси форму для запіканки, рівномірної товщини.
Укласти очищені свіжоморожені креветки.
Додати листя чебрецю. Залити сумішшю яєць, молока, солі і перцю, інших приправ. Посипати сиром (40 гр.).
Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Дати охолонути. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі