Скумбрія "Рибка золота"

Скумбрія (макрель) - чи не єдина риба, яка містить максимальну кількість омега 3 жирні кислоти, які наш організм не синтезує, що живе і виловлена ​​в диких водах. А один з найдавніших способів приготування риби - запекти. Страви на трійцю - категорія страви.

Інгредієнти

  • Скумбрія (по 450 м) - 2 шт
  • Помідор (середній) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Майонез - за смаком
  • Вершки - 1 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 4

Рибу розморозити, вимити, випатрати, видалити зябра і розрізати черевце. Голову (при бажанні) можна видалити.
Полити соком лимона, посолити, поперчити і розкласти часточки одного помідора. Залишити на 30 хвилин або на ніч в прохолодному місці.
Включити духовку на розігрів. У форму для запікання викласти папір змащений маслом, на неї кільця однієї цибулини, на цибулю рибу. Порізати другий помідор і розкласти по рибі.
Нарізати кільцями другу цибулину, розкласти по рибі, нанести майонезну сіточку. Відправити в духовку. Запікати 20 - 25 хвилин при 180 градусах.
Змішати вершки і яйце, покрити цією сумішшю рибу. Надіслати під гриль на 5 хвилин.
Подати гарячою.
З зеленню і помідорами, і нехай весь світ зачекає...

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі