Пікантний, ситний, густий і смачний суп з нутом і м'ясом кролика. Ці перші страви з кролика готуються просто і швидко, особливо, якщо нут зварений заздалегідь. Спробуйте!
Інгредієнти
- Кролик - 500 г
- Нут (вказана вага вареного нуту) - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 100 г
- Морква - 150 г
- Сік томатний - 2 скл.
- Вода - 2 скл.
- Олія - 3 ст. л.
- Часник - 5 зуб.
- Кріп - 1 пуч.
- Лист лавровий - 2 шт
- Сіль - 1,5 ч. л.
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 4
Готуємо продукти. Заздалегідь відварюємо нут, що значно скорочує час приготування супу. Для приготування супу я використовую нут. Заливаю нут водою. Залишаю на ніч. Вранці промиваю нут. Закладаю його в каструлю, наливаю чисту воду. Варю 10-12 хвилин на сильному вогні, потім близько 2 годин на повільному вогні. Нарізаємо овочі.
Каструлю ставимо на вогонь. Наливаємо в каструлю олію. Закладаємо в розігріте масло шматки кролика.
Обсмажуємо 10-15 хвилин, періодично перевертаючи шматки м'яса.
Потім додаємо в каструлю нарізані овочі і варений нут.
Додаємо сіль. Перемішуємо.
Додаємо в каструлю томатний сік.
Додаємо воду.
Доводимо суп до кипіння. Варимо на сильному вогні 10-15 хвилин.
Потім вогонь зменшуємо і готуємо ще 40-45 хвилин.
Нарізаємо часник і кріп. Промиваємо лавровий лист.
Закладаємо в каструлю часник, кріп і лавровий лист. Доводимо до кипіння і прибираємо каструлю з вогню. Закриваємо каструлю кришкою і залишаємо на 10-15 хвилин.
Розливаємо суп по чашках і подаємо. Смачного!
Коментувати