Смачна вечеря з курячої печінки і картоплі не залишить вас байдужими. Готується швидко, а результат ніжний. Рецепт колись знайшла на просторах інтернету, скорегувавши за смаком нашої сім'ї. Готуйте страви з картоплі, це смачно.
Інгредієнти
- Печінка куряча - 500 г
- Картопля (середніх) - 6 шт
- Перець болгарський (середній) - 1 шт
- Сливки (10%) - 220 мл
- Зелень (кріп, петрушка, по вашому смаку.) - 8 гіл.
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Перець чорний (за смаком)
- Сіль за смаком)
- Часник - 3 зуб.
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 4
Цибулю почистити, помити. Нарізати невеликими кубиками.
Перець болгарський також порізати невеликими кубиками і відправити разом з цибулею на розігріту глибоку сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії. Пасерувати 5-7 хвилин.
За цей час печінку промити і нарізати невеликими шматочками. Надіслати в сковороду до цибулі і болгарського перцю. Посолити і поперчити. Перемішати. Обсмажувати хвилин 10.
Налити вершки, щоб вони майже покривали печінку. Протушкувати на слабкому вогні 15 хвилин.
Чистимо картоплю, миємо й ріжемо кільцями. Укладаємо зверху печінки, посолити за своїм смаком. Накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.
Потім добре перемішати. Посипати дрібно порізаним часником і зеленню. Тушкуємо ще під кришкою 2 хвилини. Готово! Смачного!
Коментувати