Тушкована картопля з курячою печінкою

Смачна вечеря з курячої печінки і картоплі не залишить вас байдужими. Готується швидко, а результат ніжний. Рецепт колись знайшла на просторах інтернету, скорегувавши за смаком нашої сім'ї. Готуйте страви з картоплі, це смачно.

Інгредієнти

  • Печінка куряча - 500 г
  • Картопля (середніх) - 6 шт
  • Перець болгарський (середній) - 1 шт
  • Сливки (10%) - 220 мл
  • Зелень (кріп, петрушка, по вашому смаку.) - 8 гіл.
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Перець чорний (за смаком)
  • Сіль за смаком)
  • Часник - 3 зуб.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Цибулю почистити, помити. Нарізати невеликими кубиками.
Перець болгарський також порізати невеликими кубиками і відправити разом з цибулею на розігріту глибоку сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії. Пасерувати 5-7 хвилин.
За цей час печінку промити і нарізати невеликими шматочками. Надіслати в сковороду до цибулі і болгарського перцю. Посолити і поперчити. Перемішати. Обсмажувати хвилин 10.
Налити вершки, щоб вони майже покривали печінку. Протушкувати на слабкому вогні 15 хвилин.
Чистимо картоплю, миємо й ріжемо кільцями. Укладаємо зверху печінки, посолити за своїм смаком. Накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.
Потім добре перемішати. Посипати дрібно порізаним часником і зеленню. Тушкуємо ще під кришкою 2 хвилини. Готово! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі