Картопляно-кабачкові котлети на гарнір

Смачні, соковиті і ароматні котлети. Їх можна подати на стіл, як самостійну страву або, як гарнір. Страви з картоплі і яєць дуже смачні.

Інгредієнти

фарш

  • Картопля (варена) - 710 г
  • Цукіні (сирої) - 400 г
  • Морква (сира) - 65 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 65 г
  • Часник - 3 зуб.
  • Олія соняшникова (для смаження котлет) - за смаком
  • Кріп - 15 г
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком

обвалка

  • Сир плавлений (чаддер) - 60 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - за смаком

Кількість порцій: 15

Картоплю, моркву, цибулю, часник і кріп подрібнити. Кабачок натерла на крупній тертці, щоб не виділився сік. Якщо все-таки він з'явиться, краще його віджати. Розбила три яйця. З яйцями не поспішайте, оскільки потрібно дивитися на густоту фаршу. Можливо, буде потрібно тільки одне або два яйця, щоб фарш не вийшов рідким. Додати сіль, перець і добре перемішати фарш.
Для формування котлет використовувала повну ложку фаршу, обваляти в борошні в перемішку з подрібненим сиром. Нагріла сковороду і налила олію. Смажила котлети з обох сторін.
Котлети вийшли рум'яні.
На вигляд котлети апетитні і смачні. Їх можна подати на гарнір до м'яса або їсти з соусом, сметаною і зі свіжими овочами.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі