Листковий салат з куркою і грибами

Смачний і легкий листковий салат можна приготувати на новорічний стіл.

Інгредієнти

  • Філе куряче (варене) - 200 г
  • Огірок (свіжий) - 180 г
  • Огірок маринований - 180 г
  • Гриби (лісові, заморожені) - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Горіхи волоські - 50 г
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Квасоля консервована (біла) - 300 г
  • Часник - 1 зуб.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Підготуємо всі інгредієнти. Куряче філе відварити і нарізати.
Цибулю нарізати кубиком і обсмажити до прозорості. Заморожені лісові гриби (у мене маслюки) промити і додати до цибулі і смажити до готовності.
З свіжого огірка зняти шкірку, нарізати його і мариновані огірки дрібними кубиками.
Приготуємо соус, змішати сметану і майонез, додати чорний перець.
Квасолю розім'яти товкачем, додати часник.
Оскільки куряче філе сухувате, то додати 1 ст. л соусу. Беремо кільце і починаємо збирати салат. Перший шар - куряче філе, злегка утрамбувати.
Другий шар - мариновані огірки.
Третій шар - гриби з цибулею. Зверху полити соусом.
Четвертий шар - свіжі огірки, полити соусом.
П'ятий шар - квасолева паста.
Зверху посипати волоськими горіхами.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі