Смачний і легкий листковий салат можна приготувати на новорічний стіл.
Інгредієнти
- Філе куряче (варене) - 200 г
- Огірок (свіжий) - 180 г
- Огірок маринований - 180 г
- Гриби (лісові, заморожені) - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Горіхи волоські - 50 г
- Сметана - 3 ст. л.
- Майонез - 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Квасоля консервована (біла) - 300 г
- Часник - 1 зуб.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 6
Підготуємо всі інгредієнти. Куряче філе відварити і нарізати.
Цибулю нарізати кубиком і обсмажити до прозорості. Заморожені лісові гриби (у мене маслюки) промити і додати до цибулі і смажити до готовності.
З свіжого огірка зняти шкірку, нарізати його і мариновані огірки дрібними кубиками.
Приготуємо соус, змішати сметану і майонез, додати чорний перець.
Квасолю розім'яти товкачем, додати часник.
Оскільки куряче філе сухувате, то додати 1 ст. л соусу. Беремо кільце і починаємо збирати салат. Перший шар - куряче філе, злегка утрамбувати.
Другий шар - мариновані огірки.
Третій шар - гриби з цибулею. Зверху полити соусом.
Четвертий шар - свіжі огірки, полити соусом.
П'ятий шар - квасолева паста.
Зверху посипати волоськими горіхами.
Смачного!
Коментувати