Піци бувають різними, і сьогодні я вас пригощаю гарбузової! Чай на столі, заходьте! Святкові страви з сиру - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
- Дріжджі - 6 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Вода - 200 мл
- Сіль
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Чебрець - 1 ч. л.
- Цукор - 1 ч. л.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Гарбуз (середній)
- Буженина - 100 г
- Сметана - 250 г
- Моцарелла - 100 г
- Перець чорний - за смаком
- Олія соняшникова - 1 ст. л.
В одній мисці розмішати в теплій воді цукор і дріжджі. Залишити підходити на 15 хвилин.
В іншій мисці змішати борошно, сіль, 1/2 чайної ложки чебрецю, 1 яйце, оливкове масло (можна замінити на соняшникову олію) і дріжджі які підійшли. Замісити тісто. Викласти в змащену маслом миску, прикрити рушником і залишити підходити 45 хвилин в теплому місці.
Гарбуз почистити і нарізати довільно.
Цибулю нарізати півкільцями, буженину нарізати на маленькі шматочки.
У сковороду додати соняшникову олію, буженину і цибулю. Злегка обсмажити.
Додати нарізаний гарбуз. Смажити до напівготовності. Посолити і поперчити за смаком.
Деко застелити папером для випічки або тефлоновим листом. Викласти тісто і руками, змазаними соняшниковою олією, розтягнути тісто по всій поверхні дека.
В окремій мисці змішати сметану і яйце. Злегка збити віночком. Змастити поверхню теста.
Викласти начинку на сметану. Розподілити по всій поверхні моцарелу.
Випікати в розігрітій духовці при 200 ° 25 хвилин. Піца хороша в гарячому і в холодному вигляді. Пригощайтеся! Смачного!
Коментувати