Вареники з м'ясом "Гилуни"

Пропоную приготувати дуже смачну і ситну мучну страву української кухні! Гилуни - закарпатські вареники трикутної форми з готовою м'ясною начинкою. Тісто заварне, без використання яєць. Кухня: Українська.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 280 г
  • Вода (окріп) - 130 мл
  • Олія - ​​30 мл
  • Сіль - 1 щіпка

начинка

  • М'ясо (яловичина або яловичина + свинина) - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
У миску насипати борошно і сіль. Зробити в центрі невелике заглиблення. Додати масло. Трохи перемішати, щоб масло ввібрало борошно.
Частинами додати окріп, постійно перемішуючи. Замісити тісто. Накрити рушником, залишити на 15 хвилин.
Приготуємо начинку. М'ясо відварити до готовності. Перекрутити через м'ясорубку. Цибулю нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору. Додати м'ясо, посолити і поперчити за смаком. Смажити ще хвилину. Начинка готова.
Тісто тонко розкачати в прямокутник.
Нарізати на квадрати.
Викласти начинку.
Защипнути спочатку протилежні кінці тіста.
Потім защипнути інші краї тіста, формуючи трикутний вареник.
Зліпити таким чином все вареники. Відварити в киплячій воді до готовності.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі