Ніжне тушковане м'ясо з пастилою

Це фантастично смачні страви з м'яса! У вас вийде дуже ніжне м'ясо зі смачною шапочкою з пастили. М'ясо і сливова пастила просто створені одне для одного! Змінюючи вид пастили можна варіювати зі смаками. Кухня: Вірменська

Інгредієнти

  • Яловичина - 800 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Пастила - 1 шт
  • Масло вершкове - 50 г
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль - 3 пуч.
  • Перець чорний - 1 пуч.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 5

Нарізаємо цибулю півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Обсмажену цибулю відкладаємо вбік і на тій же сковорідці, додавши шматочок вершкового масла обсмажуємо м'ясо. Потім, додавши гарячу воду, тушкуємо до готовності. До готового м'яса повертаємо цибулю і перемішуємо. Вкриваємо зверху сливової пастилою і додавши ще трохи води, тушкуємо хвилин 10 поки пастила не стане м'якою. Смачного.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі