Це фантастично смачні страви з м'яса! У вас вийде дуже ніжне м'ясо зі смачною шапочкою з пастили. М'ясо і сливова пастила просто створені одне для одного! Змінюючи вид пастили можна варіювати зі смаками. Кухня: Вірменська
Інгредієнти
- Яловичина - 800 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Пастила - 1 шт
- Масло вершкове - 50 г
- Олія - 2 ст. л.
- Сіль - 3 пуч.
- Перець чорний - 1 пуч.
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 5
Нарізаємо цибулю півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Обсмажену цибулю відкладаємо вбік і на тій же сковорідці, додавши шматочок вершкового масла обсмажуємо м'ясо. Потім, додавши гарячу воду, тушкуємо до готовності. До готового м'яса повертаємо цибулю і перемішуємо. Вкриваємо зверху сливової пастилою і додавши ще трохи води, тушкуємо хвилин 10 поки пастила не стане м'якою. Смачного.
Коментувати