Соте "По-мисливські" з помилкової дичини

Соте з мотивів рецепта з програми "На швидку руку" на каналі "Полювання та рибалка", мисливець готував з м'яса козулі. Але ми ні мисливці, та й купити косулю ніде. Тому і будемо готувати з "помилковою" дичини. Цікаво?! - заходьте и спробуйте приготувати страву з кабачків і яловичини.

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г
  • Кабачок (невеликий) - 2 шт
  • Перець солодкий червоний - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Помідор (середній) - 2 шт
  • Часник (7-12 зубків) - за смаком
  • Сіль (ароматизована) - за смаком
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Масло топлене - 1 ст. л.
  • Зелень (цибуля зелена, кріп, м'ята, петрушка) - за смаком
  • Пиво світле / Пиво - 150 мл

Час приготування: 75 хвилин

Кількість порцій: 4

Час вказано без урахування соління м'яса. Приготувати "помилкову" дичину. Для цього порізати і посолити яловичину, прибрати в холодильник на добу, при цьому два-три рази перемішати. Радять в цей момент додати кілька ягід ялівцю.
Духовку включити на розігрів. М'ясо яловичини ущільнилося, стало темніше і просочилося ароматами. Обсмажити його на суміші масел, до красивої рум'яної скоринки.
Овочі вимити, цибулю почистити.
У вогнетривку форму викласти частину кабачка, на нього м'ясо.
На м'ясо кільця перцю.
І шайби кабачка, цибулю і зубки часнику, посолити, викласти кільця помідорів і лавр. лист, заправити перцем.
Залити пивом. Закрити фольгою і відправити в духовку.
Запікати при 200 градусах, 45-65 хвилин, до готовності м'яса.
Подати, присипавши рубаною зеленню. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі