Соте з мотивів рецепта з програми "На швидку руку" на каналі "Полювання та рибалка", мисливець готував з м'яса козулі. Але ми ні мисливці, та й купити косулю ніде. Тому і будемо готувати з "помилковою" дичини. Цікаво?! - заходьте и спробуйте приготувати страву з кабачків і яловичини.
Інгредієнти
- Яловичина - 500 г
- Кабачок (невеликий) - 2 шт
- Перець солодкий червоний - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Помідор (середній) - 2 шт
- Часник (7-12 зубків) - за смаком
- Сіль (ароматизована) - за смаком
- Олія - 1 ст. л.
- Масло топлене - 1 ст. л.
- Зелень (цибуля зелена, кріп, м'ята, петрушка) - за смаком
- Пиво світле / Пиво - 150 мл
Час приготування: 75 хвилин
Кількість порцій: 4
Час вказано без урахування соління м'яса. Приготувати "помилкову" дичину. Для цього порізати і посолити яловичину, прибрати в холодильник на добу, при цьому два-три рази перемішати. Радять в цей момент додати кілька ягід ялівцю.
Духовку включити на розігрів. М'ясо яловичини ущільнилося, стало темніше і просочилося ароматами. Обсмажити його на суміші масел, до красивого золотистого кольору.
Овочі вимити, цибулю почистити.
У вогнетривку форму викласти частину кабачка, на нього м'ясо.
На м'ясо кільця перцю.
І шайби кабачка, цибулю і зубки часнику, посолити, викласти кільця помідорів і лавр. лист, заправити перцем.
Залити пивом. Закрити фольгою і відправити в духовку.
Запікати при 200 градусах, 45-65 хвилин, до готовності м'яса.
Подати, присипавши рубаною зеленню. Смачного!
Коментувати