Класика вегетаріанської кухні. Рататуй я сьогодні спрощу. Я не буду робити для нього соус з овочів, а візьму готовий в банках, який залишився з минулого року. У мене гостре лечо. Сезон овочів свіжих, готуємо швидко, смачно і без проблем. Соус можна взяти будь-який томатний, який у вас є! Пісні страви з кабачків дуже смачні. Страви з баклажанів теж цікави.
Інгредієнти
- Баклажан - 1 шт
- Кабачок - 1 шт
- Помідор - 1 шт
- Соус (у мене домашня заготовка гостре лечо, будь томатний соус) - 4 ст. л.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Сіль - 0.5 ч. л.
- Часник - 2 зуб.
- Перець чорний (мелений за смаком)
- Приправа (прованські трави) - 1 ч. л.
- Зелень (для подачі: петрушка і кріп за смаком)
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2