Страви з курячого філе

Тут ви дізнаєтеся що можна приготувати з курячого філе. Смачні і гарячі страви з курячого філе, сучасні і вишукані, дієтичні і мясні, дитячі і оригінальні, легкі і низькокалорійні, прості і ресторанні, перші і другі, цікаві і святкові. Швидкі страви із курячого філе і картоплі, з грибів печериць, котлети з курячого філе, з овочами, приготування страв в духовці і на сковороді, блюда в мультиварці, рецепт для дітей. Куряче філе, дієтичні рецепти, готуємо разом. Які страви можна приготувати з курячого філе, основна страва з філе курки, 10 страв з курячого філе.

Швидкий обід або вечеря - страва з грибів і курячого філе на всю сім'ю.

Інгредієнти

  • Філе куряче (з грудок і стегенець) - 850 г
  • Хліб (для тостів) - 4 скибки
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Картопля - 1200 г
  • Перець болгарський - 3 шт
  • Печериці - 300 г
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Вода (для заливки) - 300 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія - ​​4 ст. л.

Вічне питання - що приготувати на вечерю? Пропоную вам з банальних продуктів приготувати смачну і корисну вечерю для всієї родини - страви з сиру і курячого філе в духовці. Завдяки правильній обробці, куряче філе вийде соковитим, а ніжна повітряна начинка з сиру і яєць стане гармонійним доповненням.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 500 г
  • Суміш перців - 2 г
  • Сіль за смаком
  • Крохмаль - 1 ст. л.
  • Сир - 200 г
  • Ряжанка - 250 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сода - 1 г
  • Зелень - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Хороший рецепт з курячого філе в духовці для корисного обіду, який не претендує на вишуканість, але здатний урізноманітнити ваше меню. Приготовані заздалегідь страви в духовці зручно брати з собою на обід. А ще така запіканка допоможе використовувати залишки пшоняної каші. Сирна запіканка також смачна, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 2 шт
  • Пшоно - 110 г
  • Моцарелла (терта, 50 г в основу і 50 г для скоринки) - 100 г
  • Шпинат (молодий) - 50 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Горіх мускатний (мелений) - за смаком
  • Коріандр (мелений) - за смаком
  • Імбир (мелений) - за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Смачні дієтичні страви з курячего філе з овочами - це основне блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру. М'ясо виходить ніжне й ароматне, а овочі доповнють його на смак. Страви з баклажанів дуже смачні, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 200 г
  • Баклажан - 2 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 0.5 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Соєвий соус - 100 мл
  • Сіль за смаком
  • Спеції - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Почався сезон кабачків, але на вулиці жарко і стояти довго біля плити не хочеться. Довелося "винайти" нескладний і смачний рецепт страви з кабачків і курячого філе на сковороді, при цьому досить низькокалорійний. Сподіваюся комусь стане в нагоді.

Інгредієнти

  • Стегно куряче (без кістки) - 900 г
  • Кабачок - 900 г
  • Булгур - 175 г
  • Цибуля ріпчаста - 300 г
  • Соєвий соус - 50 мл
  • Вода - 20 мл
  • Вино біле сухе - 20 мл
  • Сіль (0,5 ч.л. в маринад, 0,5 ч.л. в кабачки) - 1 ч. л.
  • Спеції (у мене - азіатська суміш, але можна додати будь-яку, яка вам подобається) - 1 ст. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 10

Соковите, ніжне, низькокалорійне м'ясо курки - лідер за вмістом білка і мікроелементів. Відбивна з курячої гомілки. Дуже простий і бюджетний варіант страви з яєць і курячого філе на сковороді. Виходить дуже смачно і ситно.

Інгредієнти

  • Гомілка куряча - 6 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (для обсмажування) - 2 скл.
  • Яйце куряче (для обсмажування) - 2 шт
  • Коріандр (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Паприка солодка (за смаком)
  • Розмарин (за смаком)
  • Часник (за смаком)

Пропоную приготувати дуже ситне блюдо - курочку «в ажурі». Це навіть більше, ніж просто страва з картоплі і курки а цілий комплексний сніданок, який обов'язково оцінить ваша сім'я. Ці страви з курячого філе являють собою великий картопляний дерун, всередину якого поміщаються скибочки обсмаженої курки, сиру і зелені. Виходить три повноцінних порції.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 1 шт
  • Картопля - 5 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сир твердий - 80 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3 ст. л.
  • Петрушка - 0.5 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія (для обсмажування) - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 3

Я стала володаркою цієї цікавої і смачної трави. На вигляд - сіно, на запах - лимон. Тонкий, приємний аромат! Звичайно ж, захотілося щось з нею приготувати. Оскільки я люблю цитрусові добавки до курки, то без сумніву вирішила приготувати цей рецепт страви з курячого філе на сковороді.

Інгредієнти

  • Курча (або 1 кг філе) - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Спеції (лемонграсс 2 стебла, якщо свіжий) - 1 ст. л.
  • Часник - 3 зуб.
  • Лайм - 4 шт
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Коріандр (мелений) - 0,5 ч. л.
  • Перець чилі (пластівці) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Кінза (або м'ята) - за смаком
  • Олія - ​​за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Дуже ніжні курячі котлети, які сподобаються всім!

Інгредієнти

  • Філе куряче - 400 г
  • Білок яєчний (від 1 яйця) - 35 г
  • Сир твердий (у мене "Грація" 20%) - 80 г
  • Арахіс - 52 г

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Ще варіант тим, хто любить страви на день народження з курячого філе на сковороді. З підливою у нас все буде цікаво! Звичайно ж соєвий соус і мед! До них на допомогу прийде банка томатів! Соковито, ніжно, так пікантно! Яскраво, смачно, ароматно! Ненав'язлива солодкість. Дарую вам рецепт на радість!

Інгредієнти

  • Курка (будь-яка частина) - 1 кг
  • Томати у власному соку - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Спеції (сіль, мелений чорний перець, чилі, пряні трави, лавровий лист) - за смаком
  • Олія (для смаження) - за смаком

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6