Курка в томатної підливі

Ще варіант тим, хто любить страви на день народження з курячого філе на сковороді. З підливою у нас все буде цікаво! Звичайно ж соєвий соус і мед! До них на допомогу прийде банка томатів! Соковито, ніжно, так пікантно! Яскраво, смачно, ароматно! Ненав'язлива солодкість. Дарую вам рецепт на радість!

Інгредієнти

  • Курка (будь-яка частина) - 1 кг
  • Томати у власному соку - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Спеції (сіль, мелений чорний перець, чилі, пряні трави, лавровий лист) - за смаком
  • Олія (для смаження) - за смаком

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6

У сотейнику розігріти масло. Курку розрізати на частини і обсмажити з двох сторін до золотистого кольору
Додати нарізану цибулю (я ріжу чверть кільцями), додати спеції
Пасерувати
Далі додаємо подрібнені томати (у мене вже готовий кубиком) разом з соком
Накриваємо кришкою і шуткуемо на невеликому вогні хвилин 15, помішуючи
Потім додаємо мед, лимонний сік, соєвий соус
І тушкуемо ще 10 хвилин, солимо за смаком
Блюдо готове. Рекомендую подавати з рубаною петрушкою
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі