Соковите, ніжне, низькокалорійне м'ясо курки - лідер за вмістом білка і мікроелементів. Відбивна з курячої гомілки. Дуже простий і бюджетний варіант страви з яєць і курячого філе на сковороді. Виходить дуже смачно і ситно.
Інгредієнти
- Гомілка куряча - 6 шт
- Борошно пшеничне / Борошно (для обсмажування) - 2 скл.
- Яйце куряче (для обсмажування) - 2 шт
- Коріандр (за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
- Паприка солодка (за смаком)
- Розмарин (за смаком)
- Часник (за смаком)
Розрізати гомілку
Відбити
Посолити, поперчити, додати розмарин, паприку, часник і коріандр за смаком. Поставити в холодильник на 20-30 хв
Обвалюємо у борошні, потім в яйці і відправляємо на розігріту сковороду. Смажимо на середньому вогні під кришкою
Смачного
Коментувати