Відбивна з гомілки

Соковите, ніжне, низькокалорійне м'ясо курки - лідер за вмістом білка і мікроелементів. Відбивна з курячої гомілки. Дуже простий і бюджетний варіант страви з яєць і курячого філе на сковороді. Виходить дуже смачно і ситно.

Інгредієнти

  • Гомілка куряча - 6 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (для обсмажування) - 2 скл.
  • Яйце куряче (для обсмажування) - 2 шт
  • Коріандр (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Паприка солодка (за смаком)
  • Розмарин (за смаком)
  • Часник (за смаком)
Розрізати гомілку
Відбити
Посолити, поперчити, додати розмарин, паприку, часник і коріандр за смаком. Поставити в холодильник на 20-30 хв
Обвалюємо у борошні, потім в яйці і відправляємо на розігріту сковороду. Смажимо на середньому вогні під кришкою
Смачного

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі