Страви на день народження

Тут ви дізнаєтеся що і які страви можна приготувати, готують на день народження. Вишукані, прості і пісні, цікаві і нові, гарячі, теплі і перші, холодні і другі, дитячі і смачні, літні і святкові, дешеві і оригінальні, основні і бюджетні, сучасні і м'ясні, недорогі і рибні, найкращі і різні, солодкі і швидкі, українські страви з риби, закуски і блюда для дітей, на день народження чоловіка і дитини, на работу і на швидку руку. Рецепти святкових гарячих і м'ясних страв на дитяче день народження вдома. Швидкі закуски до дня народження дитини. Холодні закуски на природі. Як прикрасити страви швидко і смачно. Меню і оформлення, ідеї страв на дитяче свято - дитячий день народження. Меню і основна страва на стіл для дітей. Готуйте і насолоджуйтеся!

Дуже соковиті і смачні котлети з капусти виходять з даного рецепта. Для їх приготування використовуються продукти такі, які є найчастіше в кожному холодильнику. Страви на день народження - категорія рецепту. Готуйте страви з капусти, це смачно.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
  • Сіль - 3 г
  • Перець чорний - 3 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 1

Чому Мінський? Не знаю. Так би мовити за що купила, за те й продаю. А ось з іншим повністю згодна. Ніжне м'ясо, пікантна начинка, картопляна шубка і сирна скоринка. Ну хіба не делікатес?! Страви з картоплі і свинини дуже смачні, спробуйте.

Інгредієнти

  • Свинина (шматок) - 2 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Картопля (великі) - 4 шт
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Огірок маринований - 6 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Сир твердий - 50 г

Кількість порцій: 2

Смачна, соковита рибка в оточенні овочів і кисло-солодкого соусу. Пригощайтеся. Пісні страви на день народження - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Кетчуп - 2 ст. л.
  • Спеції (сіль, мелений перець за смаком)
  • Оливки зелені - 15 шт
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Оцет (виноградний) - 1 ст. л.
  • Риба (філе) - 500 г

Гуляш - це дуже смачно! Особливо справжній угорський. Але через присутність деяких овочів, солодкого свіжого перцю, наприклад, мої онуки його не їдять. Цибулевий гуляш готується з малої кількості інгредієнтів, практично без свіжих овочів, і дуже просто. Правда, досить довго, але прямої участі під час приготування не потрібно. Зовсім. А як же цибуля? Так, багато дітей не люблять цибулю, але при приготуванні цього гуляшу цибулю практично весь перетворюється в соус, який не має різкого цибулевого аромату. Коротше, мої діти їдять цей гуляш, м'яса побільше, соусу - поменше. А дорослі все їдять з апетитом: ніжне м'ясо, ароматний цибульний соус, - прекрасні страви з яловичини на день народження для холодної зими. Навіть дітям. Рекомендую!

Інгредієнти

  • Яловичина - 700 г
  • Цибуля ріпчаста - 700 г
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Паприка солодка - 0.5 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком) - 0.5 ч. л.
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Сік лимонний - 2 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Вода - 600 мл

Час приготування: 260 хвилин

Кількість порцій: 6

Хочу поділитися з вами своїм найулюбленішим рецептом приготування курочки на банці. Мій рецепт кардинально відрізняється від уже опублікованих! Довго хвалити смакові якості цієї страви на день народження не буду... Просто приготуйте один раз і думаю будете повторювати знову і знову, тому що добавки захочуть всі!

Інгредієнти

  • Курка - 2 кг
  • Вода - 3 л
  • Сіль - 150 г
  • Цукор - 30 г
  • Оцет - 150 мл
  • Порошок часниковий - 1 ч. л.
  • Зіра (мелена) - 0,5 ч. л.
  • Паприка солодка (мелена) - 1 ч. л.
  • Шафран (имеретинский або куркума) - 1 ч. л.
  • Перець чилі (сухий, мелений) - 1/3 ч. л.
  • Імбир (сухий, мелений) - 1/3 ч. л.
  • Горіх мускатний (мелений) - 1/3 ч. л.
  • Перець чорний (мелений + кілька перчинок горошком.) - 0,5 ч. л.
  • Сметана (з гіркою) - 2 ст. л.
  • Лист лавровий (якщо маленькі листочки, то 2 шт.) - 1 шт
  • Перець духмяний (горошком) - 3 шт
  • Часник - 2 зуб.

Смажена свинина - вже від цих слів бурчить у шлунку... А що ж з ним буде, якщо посмажити свинину за цим рецептом - в гострому соєвому маринаді з коріандром і імбиром з незвичайною нарізкою. Не буду Вас мучити, угощайтесь, дорогі любителі гострих страв азіатської кухні. В цьому рецепті страви зі свинини на день народження вказано кількість спецій для середньої гостроти готового м'яса, при бажанні можна і збільшити і зменшити на свій смак. Кухня: Корейська

Інгредієнти

  • Шийка свиняча - 1 кг
  • Соєвий соус - 4 ст. л.
  • Паста перцева - 2 ст. л.
  • Паприка солодка (з гіркою) - 1 ч. л.
  • Коріандр (мелений) - 1 ст. л.
  • Імбир (сушений) - 1 ч. л.
  • Кунжут (смажений) - 2 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - 1 ч. л.
  • Сіль (1/2 ч.л.) - за смаком
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Дуже ніжне і соковите м'ясо на день народження, спробуйте приготувати!

Інгредієнти

  • Свинина (у мене шия) - 1800 г
  • Яблуко - 2 шт
  • Гірчиця - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Просте і нехлопотне блюдо до сімейного святкового обіду або вечері. Дуже смачні і цілком дієтичні страви на день народження. Гомілки індички спочатку маринуються в сметанному маринаді, а потім запікаються в духовці. Спробуйте!

Інгредієнти

  • Індичка (дві коліні індички) - 700 г
  • Сметана - 125 г
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Спеції (трави французької кухні) - 1 ч. л.

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 4

Рибка, тушкована з лісовими грибами та вершками здатна прикрасити будь-який святковий стіл. Якщо грибні супи вже наварені, соуси нароблені, пироги з грибами спечені, а запаси грибів з морозилки все не закінчуються, то можна спробувати ще один варіант. Пригощайтеся! Кухня: Латиська. Готуйте страви з грибів, це смачно.

Інгредієнти

  • Риба (філе будь-якої білої риби - дорада, сібас, минь, камбала. У мене 2 невеликі річкові форельки.) - 2 шт
  • Гриби (навпіл рижики і коричневі печериці) - 300 г
  • Цибуля червона (середнього розміру) - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Вершки - 250 мл
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Вино біле напівсухе - 50 мл
  • Чебрець - 1 ч. л.
  • Сіль - 2 щіпки.
  • Перець чорний (і 6-7 горошин рожевого перцю) - 1 пуч.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Прості в приготуванні, але ситні і смачні картопляні котлети з фетою, зеленим горошком і зеленню! Страви з сиру на день народження - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Картопля (650 г) - 4 шт
  • Фета - 150 г
  • Петрушка - 6 гіл.
  • Цибуля зелена - 4 гіл.
  • Паприка солодка - 1 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Сухарі панірувальні / Паніровка (2 ст.л. - в фарш, 4 ст.л. - для панірування) - 6 ст. л.
  • Горошок зелений - 150 г

Цей супер простий рецепт страви з курки на день народження допоможе вам приготувати чудову курочку, у мене курячі гомілки - до рису або овочів! Ідеальний солодко-солоний медово-часниковий соус змусить вас облизувати пальці після кожного укусу! Виглядає чудово! І найголовніше, що не потрібно маринувати!

Інгредієнти

  • Гомілка куряча - 1 кг
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Часник - 6 зуб.
  • Мед - 80 г
  • Бульйон (або вода) - 50 мл
  • Оцет (яблучний) - 2 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Петрушка - 5 г
  • Кунжут (щіпка для посипання)
  • Масло рослинне (для смаження) - 20 г

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 6