Запечена свинина в духовці з грибами, цибулею і помідорами з соусом бешамель під сирною шубкою виходить дуже ніжною, м'якою, соковитою, ароматною і апетитною. Соус Бешамель надає цієй страві з грибів прекрасний вершковий смак. Таке м'ясо з овочами обов'язково потрібно спробувати. Святкові страви зі свинини дуже смачні. Рекомендую.
Інгредієнти
- Свинина - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Помідор - 2 шт
- Печериці - 200 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Молоко - 1 скл.
- Масло вершкове - 70 г
- Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
- паприка солодка
- Сметана - 3 ст. л.
- Сир твердий - 100 г