Чудовий суп з ароматом копчених ковбасок, з дуже смачною консервованою квасолею оцінить по достоїнству будь-який гурман. Готуйте страви з квасолі і насолоджуйтеся!
Інгредієнти
- Квасоля консервована (біла і червона квасоля) - 2 бан.
- Картопля - 2 шт
- Ковбаски (копчені) - 200 г
- Перець болгарський - 1 шт
- Селера черешкова - 1 шт
- Томати протерті - 300 г
- Морква - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Олія - 3 ст. л.
- Спеції (сіль, перець, італійські трави) - за смаком
- Бульйон (бажано м'ясної, курячий бульйон або вода) - 2 л