Іноді готую гарячі бутерброди, смажені з овочевим кляром. Думаю багато хто знайомий з такими бутербродами. Вирішила я цей кляр використовувати для курячих відбивних. Вийшло дуже смачно, соковито і ароматно. Готуйте другі страви з курячого філе, це смачно.
Інгредієнти
- Філе куряче (350 г) - 1 шт
- Картопля (середня) - 1 шт
- Морква (середня) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Яйце куряче - 2 шт
- Молоко - 2 ст. л.
- Борошно пшеничне / Борошно (+ 50 г борошна на паніровці відбивних) - 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Філе нарізати на шматочки і відбити. Посолити і поперчити за смаком.
Моркву, картоплю і цибулю натерти на дрібну тертку.
Яйця збити виделкою з молоком і щіпкою солі.
Натерті картоплю і цибулю віджати від зайвої рідини. До яйців додати натерті овочі і видавлений через прес часник. Перемішати.
Додати 2 ст л борошна. Перемішати.
Відбивні спочатку добре обваляти в борошні.
Потім опустити в кляр.
Смажити відбивні на добре розігрітій олії, на маленькому вогні під кришкою.
Смачного!
Коментарі
Дякую.Дуже смачні відбивні.
Коментувати