Сьогодні я готую ніжні й ароматні курячі котлети в приголомшливої паніровці. Завдяки такій паніровці котлети залишаються дуже соковитими, а додані приправи надають їм незабутній смак. Такі страви з фаршу підійдуть до будь-якого гарніру, а також можуть стати повноцінною стравою разом з овочевим салатом.
Інгредієнти
- Фарш курячий - 500 г
- Сіль
- Приправа (до шашлику) - 1 ч. л.
- Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Паприка солодка (копчена) - 1 ч. л.
- Вода - 100 мл
- Розпушувач тіста
- Сухарі панірувальні / Панірування
- Олія
Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 6
У курячий фарш додайте сіль і приправу до шашлику. Добре перемішайте і сформуйте невеликі котлети. Надішліть в морозилку на 20 хвилин. Приготуємо паніровку: в борошно додайте сіль, копчену паприку і розпушувач, перемішайте. Потім додайте яйце і поступово влийте близько 100 мл. холодної води. Коли курячі котлети трохи схопилися умочіть їх в кляр, потім в панірувальні сухарі і смажте на олії 7-8 хвилин - до готовності. Готуйте другі страви нашвидкуруч. Смачного
Коментувати