Ароматні курячі котлети в паніровці

Сьогодні я готую ніжні й ароматні курячі котлети в приголомшливої паніровці. Завдяки такій паніровці котлети залишаються дуже соковитими, а додані приправи надають їм незабутній смак. Такі страви з фаршу підійдуть до будь-якого гарніру, а також можуть стати повноцінною стравою разом з овочевим салатом.

Інгредієнти

  • Фарш курячий - 500 г
  • Сіль
  • Приправа (до шашлику) - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Паприка солодка (копчена) - 1 ч. л.
  • Вода - 100 мл
  • Розпушувач тіста
  • Сухарі панірувальні / Панірування
  • Олія

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6

У курячий фарш додайте сіль і приправу до шашлику. Добре перемішайте і сформуйте невеликі котлети. Надішліть в морозилку на 20 хвилин. Приготуємо паніровку: в борошно додайте сіль, копчену паприку і розпушувач, перемішайте. Потім додайте яйце і поступово влийте близько 100 мл. холодної води. Коли курячі котлети трохи схопилися умочіть їх в кляр, потім в панірувальні сухарі і смажте на олії 7-8 хвилин - до готовності. Готуйте другі страви нашвидкуруч. Смачного

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі