Страви з фаршу

Рецепти приготування страви з рибного лососевого, з м'ясного свинячого, з говяжого і телячого, з соєвого, з сирого і вареного, з індичого і баранячого, з курячого і качиного, з яловичого фаршу швидко і для дітей, в мультиварці і запечені в духовці, на сковороді і в мікрохвильовці, запіканка на святковий стіл, з докладним покроковим описом і фотографіями. Дізнайтеся що і як можна приготувати, зробити на вечерю, готуємо страви з фаршу і капусти, з картоплі і курячого фаршу, з баклажанів і рису, з тіста і лаваша, з кабачків і індички, з сиру і овочів. Перші і другі, прості і легкі, вишукані і святкові, смачні і дієтичні, гарячі і грузинські, дитячі і оригінальні, цікаві і швидкі, пісні страви з фаршу свинини і лосося, без яєць, запіканки. Блюда і страви, рецепт з рибним і курячим, м'ясним і свинячим фаршем. Готуйте і насолоджуйтеся!

Цей рецепт страви з курячого філе і ідею приготування таких котлет я підгледіла у відомого шеф-кухаря. Рецепт мене зацікавив, я вирішила внести деякі зміни. На мій погляд ці котлети вийшли ще смачніше. Ніжні, з легким ароматом копченостей і свіжої зелені, думаю, сподобаються і вам, друзі мої.

Інгредієнти

  • Філе (філе грудки індички) - 300 г
  • Філе куряче (філе стегна курки) - 200 г
  • Шпиг (в рецепті використовувався шпиг "Угорський") - 100 г
  • Печериці - 8 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець білий - за смаком
  • Паприка солодка (паприка копчена) - 1/2 ч. л.
  • Кріп - за смаком
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло вершкове (для обсмажування печериць і цибулі) - 1 ст. л.
  • Масло рослинне (для обсмажування котлет) - 2 ст. л.
  • Хліб - 70 г
  • Вода (для замочування скибочок хліба)
  • Горіх мускатний (без гірки) - 1 ч. л.
  • Сухарі панірувальні / Панірування (для панірування котлет)

Час приготування: 60 хвилин

Прості буденні страви з фаршу на сковороді. Дуже мало людей які не люблять фарширований перець і у кожної сім'ї свій улюблений рецепт! Дорогі дівчата, спасибі вам за підтримку і натхнення!

Інгредієнти

перці

  • Перець болгарський (середнього розміру. Загальна вага 1,5 кг) - 16 шт
  • Фарш м'ясний (у мене суміш курячого і баранячого фаршу) - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста (великі!) - 2 шт
  • Часник (великі) - 2 зуб.
  • Рис (кількість сирого рису) - 4 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 1 ч. л.

підлива

  • Цибуля ріпчаста (великі) - 2 шт
  • Морква (середнього розміру) - 3 шт
  • Томатна паста (з гіркою) - 2 ст. л.
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Лист лавровий - 1 шт
  • Перець чорний (горошин) - 6 шт
  • Перець духмяний (горошин) - 6 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Олія - ​​100 мл
  • Вода - 1,5 л
  • Сметана - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3 ст. л.

Відмінна альтернатива звичайним котлетам. Страви з фаршу на сковороді - категорія цієї страви.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Буряк (великий) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (середня головка) - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сухарі панірувальні / Панірування
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 5

Якщо ви любите не тільки перці, але і соус, в якому вони тушкувалися. Якщо ви грибник, і вам пощастило на тихе полювання, загляньте, цей рецепт страви з грибів і фаршу на сковороді для вас. Хоча, гриби можна і замінити на печериці або гливи. Пригощайтеся.

Інгредієнти

Основне блюдо

  • Перець болгарський (середнього розміру) - 6 шт
  • Свинина (м'якоть) - 200 г
  • Рис (варений) - 1 скл.
  • Гриби (відварені, в моєму випадку білі) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста (2 середні цибулини) - 300 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Лист лавровий - 1 шт
  • Петрушка - 1 пуч.

соус

  • Гриби (відварені, в моєму випадку білі) - 150 г
  • Соус томатний - 100 г
  • Сметана - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Вода (окріп) - за смаком

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 4

Люля кебаб це дуже прості і в той же час смачні страви з фаршу, особливо якщо їх подати з соусом. Деякі люди боїться його готувати, тому що фарш може відвалитися. Так, він може відвалитися якщо не дотримуватися правил. Правила для люля кебаб дуже прості, гарненько відбити фарш, що б він став переплетеним і холод. Холодне м'ясо насаджувати на холодний шампур. Це і всі секрети.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 1000 г
  • Базилік
  • Кріп
  • Кінза
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Дуже подобається мені об'єднувати м'ясне блюдо з гарніром в одне ціле і готувати відразу все разом. У цьому рецепті овочі і котлети не смажать, а відразу запікаються в сирому вигляді, щоб було більш корисно. Неймовірно смачне поєднання помідорів, болгарського перцю, картоплі і котлет! Таким блюдом можна ситно і смачно нагодувати всю сім'ю від малого до великого. Ці страви з картоплі і фаршу на сковороді виходять дуже смачними. Страви в духовці - категорія рецепту.

Інгредієнти

котлети

  • Фарш м'ясний - 350 г
  • Сухарі панірувальні / Панірування - 3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (натерти на тертці або прокрутити через м'ясорубку) - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Овочі

  • Картопля - 600 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Часник - 5 зуб.
  • Сіль за смаком

соус

  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Вода - 200 мл
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль - 1 пучку.
  • Перець чорний - 0.3 ч. л.

Пропоную приготувати смачні кебаби, а замість шампурів використовувати стебла зеленої спаржі. Виходить дуже ефектне, смачне і корисне блюдо, в якому м'ясо і гарнір готуються разом! Страви з фаршу можуть бути дуже смачними. Страви на Трійцю - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Спаржа (зелена) - за смаком
  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Коріандр - за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Соус (вустерский) - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 3

Котлети, як же вони улюблені всіма, мабуть одне з найулюбленіших страв з фаршу на сковороді в моїй родині. Сьогодні з паштетом зі смажених баклажанів, що додасть соковитість і пікантний смак. Пригощайтеся. Готуйте страви з баклажанів частіше, це смачно.

Інгредієнти

  • М'ясо (яловичина + свинина) - 800 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Баклажан (середній) - 1 шт
  • Стрілки часникові - 4 шт
  • Молоко - 150 мл
  • Сіль ( "під ніж") - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

М'ясо і шпинат - приголомшливий результат страви з шпинату і фаршу в духовці в оточенні пряних спецій, які пахнуть яскравими нотками і звичайно твердий сир - він робить начинку більш насиченою і виразною. Страви на Пасху смачні, спробуйте.

Інгредієнти

м'ясна основа

  • Фарш м'ясний - 650 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Спеції (готові для фаршу) - 1 ч. л.
  • Приправа (прованські трави) - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.3 ч. л.
  • Сіль - 0.2 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.

начинка

  • Шпинат - 300 г
  • Цибуля зелена - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сир твердий - 150 г
  • Сіль - 0.1 ч. л.
  • Масло вершкове - 75 г

додатково

  • Олія - ​​1 ч. л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 6

Рецепт сосисок в домашніх умовах - просто, швидко, смачно і корисно. Приготувавши сосиски в будинку, можна бути впевненим в їх натуральному складі. Готуйте страви з фаршу в духовці. Страви з яловичини іноді виходять дуже смачними, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Яловичина - 350 г
  • Свинина - 100 г
  • Сіль - 0.2 ч. л.
  • Спеції (для фаршу) - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.3 ч. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Цибуля зелена - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 4

Ми дуже любимо тефтелі, а якщо ще й з грибами, та в соусі - не відірвати все сімейство!  Рецепт з категорії - страви з капусти і фаршу на сковороді. Приєднуйтесь!

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 900 г
  • Картопля (сира) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Капуста пекінська (листів) - 12 шт
  • Печериці (маленькі) - 12 шт
  • Томатна паста (с гіркою) - 1 ст. л.
  • Олія соняшникова - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Вода - 300 мл

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 5