Цей рецепт страви з курячого філе і ідею приготування таких котлет я підгледіла у відомого шеф-кухаря. Рецепт мене зацікавив, я вирішила внести деякі зміни. На мій погляд ці котлети вийшли ще смачніше. Ніжні, з легким ароматом копченостей і свіжої зелені, думаю, сподобаються і вам, друзі мої.
Інгредієнти
- Філе (філе грудки індички) - 300 г
- Філе куряче (філе стегна курки) - 200 г
- Шпиг (в рецепті використовувався шпиг "Угорський") - 100 г
- Печериці - 8 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Перець білий - за смаком
- Паприка солодка (паприка копчена) - 1/2 ч. л.
- Кріп - за смаком
- Петрушка - за смаком
- Сіль за смаком
- Масло вершкове (для обсмажування печериць і цибулі) - 1 ст. л.
- Олія (для обсмажування котлет) - 2 ст. л.
- Хліб - 70 г
- Вода (для замочування скибочок хліба)
- Горіх мускатний (без гірки) - 1 ч. л.
- Сухарі панірувальні / Панірування (для панірування котлет)
Час приготування: 60 хвилин