Люля кебаб це дуже прості і в той же час смачні страви з фаршу, особливо якщо їх подати з соусом. Деякі люди боїться його готувати, тому що фарш може відвалитися. Так, він може відвалитися якщо не дотримуватися правил. Правила для люля кебаб дуже прості, гарненько відбити фарш, що б він став переплетеним і холод. Холодне м'ясо насаджувати на холодний шампур. Це і всі секрети.
Інгредієнти
- Фарш м'ясний - 1000 г
- Базилік
- Кріп
- Кінза
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Беремо базилік, кріп і кінзу, відчищаємо зелень від стовбурів, дрібно кришимо. Додаємо зелень в фарш, також солимо і перчимо. Гарненько відбиваємо фарш, що б він не розвалювався, а міг бовтатися як сосиска у висячому положенні. Прибираємо фарш в холодильник, фарш повинен охолонути. Шампура також бажано остудити. Коли фарш охолов, оперативно насаджуємо фарш на шампура і справляємо. Відправляємо на мангал до готовності. Жар на початку потрібен хороший, що б прихопити фарш. Більше нічого і писати. Готуємо страви з фаршу і насолоджуємося)
Коментувати