Шведські котлети з буряком

Відмінна альтернатива звичайним котлетам. Страви з фаршу на сковороді - категорія цієї страви.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Буряк (великий) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (середня головка) - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сухарі панірувальні / Панірування
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 5

Дрібно рубаємо цибулю, а потім її обсмажуємо. Буряк заздалегідь відварний потрібно натерти на дрібно тертці. Невеликий лайфхак: професійні кухарі варять буряки так: після того як він 30 хвилин прокипить зливають воду і ставлять під струмінь холодної води (чим холодніше тим краще) хвилин на 15. Температурний перепад доводить буряк до готовності. До фаршу додаємо обсмажену цибулю, буряк, вбиваємо яйце, солимо, перчимо і додаємо панірувальні сухарі. Після чого все добре замішує до однорідної маси. Ліпимо котлети і на сильному вогні обсмажуємо з двох сторін. Після чого зменшуємо вогонь і доводимо до готовності під кришкою. Потім подаємо з будь-яким гарніром. Готуйте страви з фаршу на сковороді, це смачно. Смачного друзі.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі