Відмінна альтернатива звичайним котлетам. Страви з фаршу на сковороді - категорія цієї страви.
Інгредієнти
- Фарш м'ясний - 500 г
- Буряк (великий) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (середня головка) - 1 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Сухарі панірувальні / Панірування
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 5
Дрібно рубаємо цибулю, а потім її обсмажуємо. Буряк заздалегідь відварний потрібно натерти на дрібно тертці. Невеликий лайфхак: професійні кухарі варять буряки так: після того як він 30 хвилин прокипить зливають воду і ставлять під струмінь холодної води (чим холодніше тим краще) хвилин на 15. Температурний перепад доводить буряк до готовності. До фаршу додаємо обсмажену цибулю, буряк, вбиваємо яйце, солимо, перчимо і додаємо панірувальні сухарі. Після чого все добре замішує до однорідної маси. Ліпимо котлети і на сильному вогні обсмажуємо з двох сторін. Після чого зменшуємо вогонь і доводимо до готовності під кришкою. Потім подаємо з будь-яким гарніром. Готуйте страви з фаршу на сковороді, це смачно. Смачного друзі.
Коментувати