Це проста і, разом з тим, дуже смачна страва з авокадо - дуже популярна і на своїй батьківщині - в Мексиці і, напевно, в усьому світі. Цей конкретний рецепт я взяв з колекції рецептів Іллі Лазерсона. Готується дуже швидко і результат дуже близький до того гуакомоле, який подають в мексиканських ресторанах. За рахунок присутності вершків, смак виходить дуже ніжний. Крім приємного смаку, за рахунок основного інгредієнта - авокадо, гуакомоле дуже корисне блюдо, яке зменшує рівень холестерину, покращує роботу травної системи і сприяє правильній роботі серця. Подавати його можна з кукурудзяними чіпсами або мексиканськими коржами - тортилья. Кухня: Мексиканська
Інгредієнти
- Авокадо - 2 шт
- Вершки (жирні) - 70 мл
- Лайм - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Перець червоний пекучий (сушений, пластівцями) - 1/4 ч. л.
- Сіль - 1/2 ч. л.
- Цукор - 1/2 ч. л.
- Кінза - 10 гіл.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2