Страви з авокадо

Дієтичні, найкращі і смачні, прості і гарячі страви із авокадо, рецепти для дітей. Що можна приготувати з авокадо, приготування страви з авокадо. Готуйте і насолоджуйтеся!

Дуже смачна і святкова закуска на святковий стіл! Свіжість помідорів і авокадо, ніжність моцарели, насиченість бильзамічного соусу, аромат базиліка і все це на хрустких тостах - пробуємо?

Інгредієнти

  • Хліб (тостерний) - 2 шт
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Моцарелла (маленьких кульок) - 6 шт
  • Авокадо - 1/4 шт
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Помідор - 1 шт
  • Базилік - за смаком
  • Бальзамик (бальзамічний соус) - 3 ст. л.

Чудова закуска для любителів авокадо. А хто ще не спробував цей екзотичний фрукт настійно рекомендую. Дуже і дуже смачно! І корисно! Ця закуска прикрасить ваш святковий і повсякденний стіл! Все дуже просто, легко і швидко! Готуйте святкові страви, вони цікаві.

Інгредієнти

основне

  • Авокадо - 1 шт
  • Листя салату / Салат - 1/2 пуч.

соус

  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Каперси - 2 ст. л.
  • Оцет (винний) - 1 ст. л.
  • Оливкова олія (або соняшникова) - 2 ст. л.
  • Вода (холодна кип'ячена) - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Зелень (кріп, петрушка) - 2 ст. л.

Це мій перший рецепт, тому не судіть строго. Рецепт цієї страви з сиру і авокадо взято з французького сайту і вже 8 років з'являється на наших тарілках. Сподіваюся, з'явитися і на ваших. Всього лише 5 продуктів, смак яких зливається в одне, щоб у роті створити яскраве поєднання текстур і гармонію. Після багатьох експериментів: в якусь мить Ви зможете здивувати Ваших близьких за святковим столом. Кухня: Французька

Інгредієнти

  • Авокадо - 2 шт
  • Помідор - 4 шт
  • Оливки зелені - 10 шт
  • Фета - 120 г
  • Горіхи кедрові - 40 г
  • Бальзамик - 1 ст. л.
  • Кетчуп - 1 ч. л.
  • Соєвий соус - 1/2 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Авокадо дуже корисний фрукт. Але не всі у мене його люблять і їдять. Але цей паштет-намазку їли всі з задоволенням. Страви з яєць і авокадо дуже смачні, спробуйте.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (варене) - 4 шт
  • Авокадо - 2 шт
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Кріп - 10 г
  • Часник - 2 зуб.

Кухня Еквадору заслужено вважається однією з найбільш аскетичних і смачних в світі. Еквадор - єдина латиноамериканська країна, що зуміла найбільш повно зберегти кулінарні традиції індіанських народів, що населяли територію країни до приходу європейців. Традиційні перші страви еквадорської кухні вражають своєю різноманітністю і незвичайним смаком. Картопляний суп Locro з сиром і авокадо - один з численних варіантів. Картопля і авокадо поки залишається екзотичним для нас поєднанням, але я настійно рекомендую спробувати суп з такими інгредієнтами, хоча б для того, щоб оцінити смак цієй чудової страви з картоплі і авокадо! Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Картопля (середнього розміру) - 5 шт
  • Цибуля ріпчаста (невеликого розміру) - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Кмин - 1 ч. л.
  • Вода - 2..3 скл.
  • Молоко - 1 скл.
  • Моцарелла (терта) - 1/2 скл.
  • Соєвий соус (солодкий) - 1 ст. л.
  • Цибуля зелена (петрушка, кінза) - 1 пуч.
  • Авокадо (для подачі) - за смаком

Кількість порцій: 4

Дуже багато разів чула скептичні відгуки про авокадо: "Як можна ЦЕ їсти! Не смачно, прісно, ​​незрозуміло...". Але, спробувавши цей екзотичний фрукт, вже не можна від нього відмовитися! Пропоную Вашій увазі швидкий, смачний і корисний бутерброд з авокадо і бринзи, який стане прекрасним початком дня або ситним перекусом.

Інгредієнти

  • Піта - 1 шт
  • Авокадо (маленьке) - 1 шт
  • Бринза - 50 г

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 1

Чудова закуска з авокадо і сиром, петрушкою і лимонним соком. Можна намазати просто на хліб, а можна подати як я, на буряку з часточками яєць. Смачно і корисно конечно!

Інгредієнти

Для крем-паштету

  • Авокадо (стиглий) - 1 шт
  • Сир (м'який 0%) - 120 г
  • Петрушка - 3 гіл.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.
  • Сіль (морська, за смаком) - 0,25 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком і бажанням) - 0,25 ч. л.

для подачі

  • Буряк (відварний) - 2 шт
  • Яйце куряче (круто) - 1 шт
  • Зелень (кріп, петрушка, цибуля зелена) - 2 гіл.

Час приготування: 20 хвилин

Це проста і, разом з тим, дуже смачна страва з авокадо - дуже популярна і на своїй батьківщині - в Мексиці і, напевно, в усьому світі. Цей конкретний рецепт я взяв з колекції рецептів Іллі Лазерсона. Готується дуже швидко і результат дуже близький до того гуакомоле, який подають в мексиканських ресторанах. За рахунок присутності вершків, смак виходить дуже ніжний. Крім приємного смаку, за рахунок основного інгредієнта - авокадо, гуакомоле дуже корисне блюдо, яке зменшує рівень холестерину, покращує роботу травної системи і сприяє правильній роботі серця. Подавати його можна з кукурудзяними чіпсами або мексиканськими коржами - тортилья. Кухня: Мексиканська

Інгредієнти

  • Авокадо - 2 шт
  • Вершки (жирні) - 70 мл
  • Лайм - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Перець червоний пекучий (сушений, пластівцями) - 1/4 ч. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Цукор - 1/2 ч. л.
  • Кінза - 10 гіл.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Незвичайна вегетаріанська піца з приємним нейтральним смаком. Авокадо важливо брати стиглий, щоб при натиску на шкірку відчувалася м'якість. Готуйте мучні страви, вони смачні.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно (+ борошно для підсипання) - 350 г
  • Вода (тепла) - 240 мл
  • Масло рослинне (для тіста) - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 2 пуч.
  • Дріжджі (сухі) - 2 ч. л.

начинка

  • Авокадо - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Помідор - 100 г
  • Зелень - 1 пуч.
  • Сік лимонний - 2 ч. л.
  • Масло рослинне (для начинки) - 1 ч. л.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Зазвичай фріттери з кукурудзи ми готуємо на сніданок. Але якщо прошарувати ці оладки кремом з авокадо, виходить страва, яку можна подати на Новорічний стіл.

Інгредієнти

Фріттери

  • Кукурудза (цукрова) - 0.5 бан.
  • Грудинка (варено-копчена) - 120 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цибуля червона (або ріпчаста (невелика)) - 1 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (з гіркою) - 2 ст. л.
  • Куркума - 1 пуч.
  • Сир твердий - 2 ст. л.
  • Петрушка - 2 гіл.
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Крем з авокадо

  • Авокадо - 1 шт
  • Сир сирний - 2 ст. л.
  • Корнішони (мариновані делікатесні) - 7 шт
  • Сіль за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Неймовірно ніжний, дуже свіжий супчик. Любителям протертих супів він неодмінно сподобається. Страви з кабачків - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт
  • Кабачок (невеликий, 250 г) - 1 шт
  • Селера коренева - 30 г
  • Картопля (80-100 г) - 1 шт
  • Цибуля-порей (10-12 см білої частини) - 1 шт
  • Бульйон (овочевий або курячий) - за смаком
  • Сливки (10-20% жирності) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець білий (мелений) - за смаком
  • Горіх мускатний - за смаком