Крем-паштет з авокадо і сиром

Чудова закуска з авокадо і сиром, петрушкою і лимонним соком. Можна намазати просто на хліб, а можна подати як я, на буряку з часточками яєць. Смачно і корисно конечно!

Інгредієнти

Для крем-паштету

  • Авокадо (стиглий) - 1 шт
  • Сир (м'який 0%) - 120 г
  • Петрушка - 3 гіл.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.
  • Сіль (морська, за смаком) - 0,25 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком і бажанням) - 0,25 ч. л.

для подачі

  • Буряк (відварний) - 2 шт
  • Яйце куряче (круто) - 1 шт
  • Зелень (кріп, петрушка, цибуля зелена) - 2 гіл.

Час приготування: 20 хвилин

Авокадо, лимонний сік, сир, петрушку, масло оливкове, сіль і перець викладаємо в блендер і розбиваємо все в однорідну масу. Якщо їстимуть діти, то перчити не обов'язково.
Буряк і яйця відварюємо заздалегідь або безпосередньо перед приготуванням. Буряк ріжемо слайсами. Яйце розрізала спеціальним пристосуванням на плоскі часточки.
Збираємо. На буряк викладаємо часточку яйця. Крем-паштет з авокадо я помістила в кондитерський мішок і красиво виклала поверх яйця. Все присипала зеленню.
Красиво, корисно і звичайно ж смачно! Відмінна закуска, підійде і на святковий стіл. Її можна просто намазати на тости підсмажені або підсушені і це буде непоганим сніданком. Ваша фантазія, подати можна по-різному. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі