Чудова закуска з авокадо і сиром, петрушкою і лимонним соком. Можна намазати просто на хліб, а можна подати як я, на буряку з часточками яєць. Смачно і корисно конечно!
Інгредієнти
Для крем-паштету
- Авокадо (стиглий) - 1 шт
- Сир (м'який 0%) - 120 г
- Петрушка - 3 гіл.
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 1 ч. л.
- Сіль (морська, за смаком) - 0,25 ч. л.
- Перець чорний (за смаком і бажанням) - 0,25 ч. л.
для подачі
- Буряк (відварний) - 2 шт
- Яйце куряче (круто) - 1 шт
- Зелень (кріп, петрушка, цибуля зелена) - 2 гіл.
Час приготування: 20 хвилин
Авокадо, лимонний сік, сир, петрушку, масло оливкове, сіль і перець викладаємо в блендер і розбиваємо все в однорідну масу. Якщо їстимуть діти, то перчити не обов'язково.
Буряк і яйця відварюємо заздалегідь або безпосередньо перед приготуванням. Буряк ріжемо слайсами. Яйце розрізала спеціальним пристосуванням на плоскі часточки.
Збираємо. На буряк викладаємо часточку яйця. Крем-паштет з авокадо я помістила в кондитерський мішок і красиво виклала поверх яйця. Все присипала зеленню.
Красиво, корисно і звичайно ж смачно! Відмінна закуска, підійде і на святковий стіл. Її можна просто намазати на тости підсмажені або підсушені і це буде непоганим сніданком. Ваша фантазія, подати можна по-різному. Смачного!
Коментувати