Дуже багато разів чула скептичні відгуки про авокадо: "Як можна ЦЕ їсти! Не смачно, прісно, незрозуміло...". Але, спробувавши цей екзотичний фрукт, вже не можна від нього відмовитися! Пропоную Вашій увазі швидкий, смачний і корисний бутерброд з авокадо і бринзи, який стане прекрасним початком дня або ситним перекусом.
Інгредієнти
- Піта - 1 шт
- Авокадо (маленьке) - 1 шт
- Бринза - 50 г
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 1
Підготувати інгредієнти.
Підсушити піту на сухій сковорідці з двох сторін.
Поки готується пита, очистити стигле авокадо і нарізати скибочками.
Поки готується пита, очистити стигле авокадо і нарізати скибочками.
Охолодити піту і розрізати на 4 частини.
Всередину кожної частини укласти скибочку авокадо, скибочку бринзи і зверху ще один шматочок авокадо.
Легкий, смачний і поживний сніданок готовий. Смачного!
Коментувати