Бутерброд "Авокадо і бринза"

Дуже багато разів чула скептичні відгуки про авокадо: "Як можна ЦЕ їсти! Не смачно, прісно, ​​незрозуміло...". Але, спробувавши цей екзотичний фрукт, вже не можна від нього відмовитися! Пропоную Вашій увазі швидкий, смачний і корисний бутерброд з авокадо і бринзи, який стане прекрасним початком дня або ситним перекусом.

Інгредієнти

  • Піта - 1 шт
  • Авокадо (маленьке) - 1 шт
  • Бринза - 50 г

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 1

Підготувати інгредієнти.
Підсушити піту на сухій сковорідці з двох сторін.
Поки готується пита, очистити стигле авокадо і нарізати скибочками.
Поки готується пита, очистити стигле авокадо і нарізати скибочками.
Охолодити піту і розрізати на 4 частини.
Всередину кожної частини укласти скибочку авокадо, скибочку бринзи і зверху ще один шматочок авокадо.
Легкий, смачний і поживний сніданок готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі