Це мій перший рецепт, тому не судіть строго. Рецепт цієї страви з сиру і авокадо взято з французького сайту і вже 8 років з'являється на наших тарілках. Сподіваюся, з'явитися і на ваших. Всього лише 5 продуктів, смак яких зливається в одне, щоб у роті створити яскраве поєднання текстур і гармонію. Після багатьох експериментів: в якусь мить Ви зможете здивувати Ваших близьких за святковим столом. Кухня: Французька
Інгредієнти
- Авокадо - 2 шт
- Помідор - 4 шт
- Оливки зелені - 10 шт
- Фета - 120 г
- Горіхи кедрові - 40 г
- Бальзамик - 1 ст. л.
- Кетчуп - 1 ч. л.
- Соєвий соус - 1/2 ч. л.
- Оливкова олія - 3 ст. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Наріжемо всі овочі і сир таким чином, як ви любите або як у мене (в оригіналі чорні оливки: у мене просто були зелені).
Підсмажуємо кедрові горішки до золотистого відтінку (якщо горішків під рукою не виявилося: горіхи, насіння - це ваша альтернатива або вибір).
Робимо нашу заправку: змішуємо оливкову олію, бальзамик, кетчуп, соєвий соус.
Змішуємо наші інгредієнти. Солимо і перчимо за своїм смаком, тільки на початку спробуйте, оскільки фета солона сама по собі. Зелень теж на ваш розсуд.
Салат готовий. Смачного!
Коментувати