Авокадо по-французьки

Це мій перший рецепт, тому не судіть строго. Рецепт цієї страви з сиру і авокадо взято з французького сайту і вже 8 років з'являється на наших тарілках. Сподіваюся, з'явитися і на ваших. Всього лише 5 продуктів, смак яких зливається в одне, щоб у роті створити яскраве поєднання текстур і гармонію. Після багатьох експериментів: в якусь мить Ви зможете здивувати Ваших близьких за святковим столом. Кухня: Французька

Інгредієнти

  • Авокадо - 2 шт
  • Помідор - 4 шт
  • Оливки зелені - 10 шт
  • Фета - 120 г
  • Горіхи кедрові - 40 г
  • Бальзамик - 1 ст. л.
  • Кетчуп - 1 ч. л.
  • Соєвий соус - 1/2 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Наріжемо всі овочі і сир таким чином, як ви любите або як у мене (в оригіналі чорні оливки: у мене просто були зелені).
Підсмажуємо кедрові горішки до золотистого відтінку (якщо горішків під рукою не виявилося: горіхи, насіння - це ваша альтернатива або вибір).
Робимо нашу заправку: змішуємо оливкову олію, бальзамик, кетчуп, соєвий соус.
Змішуємо наші інгредієнти. Солимо і перчимо за своїм смаком, тільки на початку спробуйте, оскільки фета солона сама по собі. Зелень теж на ваш розсуд.
Салат готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі