Тости з авокадо в стилі "Капрезе"

Дуже смачна і святкова закуска на святковий стіл! Свіжість помідорів і авокадо, ніжність моцарели, насиченість бильзамічного соусу, аромат базиліка і все це на хрустких тостах - пробуємо?

Інгредієнти

  • Хліб (тостерний) - 2 шт
  • Оливкова олія - ​​1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Моцарелла (маленьких кульок) - 6 шт
  • Авокадо - 1/4 шт
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Помідор - 1 шт
  • Базилік - за смаком
  • Бальзамик (бальзамічний соус) - 3 ст. л.
Беремо тостерний хліб. Ріжемо по діагоналі - отримуємо трикутнички.
Змащуємо гриль сковороду оливковою олією і обсмажуємо тости з двох сторін до золотистого кольору.
У авокадо прибрати кісточку, очистити. Порізати на шматочки, полити лимонним соком і присипати перцем.
Помідор порізати на кружечки і навпіл. Кульки моцарели розрізати навпіл. На тости викладаємо авокадо, моцарелу.
Додаємо помідор, солимо. Посипаємо порізаним базиліком.
Поливаємо кожен тост бальзамічним соусом і відразу подаємо. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі