Дуже смачна і святкова закуска на святковий стіл! Свіжість помідорів і авокадо, ніжність моцарели, насиченість бильзамічного соусу, аромат базиліка і все це на хрустких тостах - пробуємо?
Інгредієнти
- Хліб (тостерний) - 2 шт
- Оливкова олія - 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Моцарелла (маленьких кульок) - 6 шт
- Авокадо - 1/4 шт
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Перець чорний - за смаком
- Помідор - 1 шт
- Базилік - за смаком
- Бальзамик (бальзамічний соус) - 3 ст. л.
Беремо тостерний хліб. Ріжемо по діагоналі - отримуємо трикутнички.
Змащуємо гриль сковороду оливковою олією і обсмажуємо тости з двох сторін до золотистого кольору.
У авокадо прибрати кісточку, очистити. Порізати на шматочки, полити лимонним соком і присипати перцем.
Помідор порізати на кружечки і навпіл. Кульки моцарели розрізати навпіл. На тости викладаємо авокадо, моцарелу.
Додаємо помідор, солимо. Посипаємо порізаним базиліком.
Поливаємо кожен тост бальзамічним соусом і відразу подаємо. Смачного!
Коментувати