Зазвичай фріттери з кукурудзи ми готуємо на сніданок. Але якщо прошарувати ці оладки кремом з авокадо, виходить страва, яку можна подати на Новорічний стіл.
Інгредієнти
Фріттери
- Кукурудза (цукрова) - 0.5 бан.
- Грудинка (варено-копчена) - 120 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Цибуля червона (або ріпчаста (невелика)) - 1 шт
- Борошно пшеничне / Борошно (з гіркою) - 2 ст. л.
- Куркума - 1 пуч.
- Сир твердий - 2 ст. л.
- Петрушка - 2 гіл.
- Часник - 2 зуб.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Крем з авокадо
- Авокадо - 1 шт
- Сир сирний - 2 ст. л.
- Корнішони (мариновані делікатесні) - 7 шт
- Сіль за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Підготуємо необхідні інгредієнти, попередньо нарізати і подрібнити їх. Нам знадобиться 1/2 банки консервованої кукурудзи разом з рідиною.
Грудинку викладаємо на холодну суху сковороду. Смажимо на середньому вогні, поки жир з неї не витопиться.
Коли жир з грудинки витопиться, додамо червону (ріпчасту) цибулю і обсмажимо все разом кілька хвилин до м'якості цибулі.
Трохи остудити грудинку з цибулею.
Додамо кукурудзу, петрушку з часником і сир. Перемішаємо.
Залишилося додати борошно і яйце і перемішати тісто.
Обсмажуємо фріттери з двох сторін на невеликій кількості рослинного масла. Готові фріттери викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру.
Для крему візьмемо корнішони мариновані делікатесні, стиглий авокадо, сирний сир.
Кладемо всі інгредієнти в кухонний процесор і подрібнюємо до однорідності.
Щоб фріттери акуратно виглядали на святковому столі, формуємо за допомогою кулінарного кільця відповідного діаметру. Кладемо в кільце фріттер.
Потім крем з авокадо. Зверху накриваємо ще одним фріттером.
Прикрасимо фріттери залишками крему і посипаємо цедрою лимона. Трояндочку можна зробити з сирокопченої ковбаси. Смачного!
Коментувати