Страви з квасолі

Грузинські і закарпатські, італійські і мексиканські, турецькі і українські, пісні і дієтичні, смачні, перші і другі, гарячі та прості страви з білої консервованої і червоної, зі спаржевої, стручкової і шпарагової, з вареної, маринованої і великої, із зеленої і чорної, з молодої квасолі в томаті, для дітей і в мультиварці, зі шпарагівки і м'яса, з картоплі і квасоля. Дізнайтеся які смачні страви з спаржевою, стручковою і чорною квасолею. Страви з квасолі виходять ситні в першу чергу завдяки великому вмісту в ній білка. Квасолю використовують в приготуванні величезної кількості страв. Тут ви дізнаєтеся що можна приготувати із спаржевої, стручкової і консервованої квасолі та грибів, рецепти, блюда. Готуйте і насолоджуйтеся!

Почався Великий Піст. Пропоную вам смачну, корисну і ароматну страву з грибів і квасолі - розсольник. Завдяки квасолі цей суп ви зваріте за 30 хвилин. Пісні страви - категорія рецепту, спробуйте приготувати.

інгредієнти

  • Квасоля консервована (310 г) - 1 бан.
  • Гриби (будь-які, у мене гливи) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста (середня головка) - 1/2 шт
  • Морква (середня) - 1/2 шт
  • Огірок солоний - 2 шт
  • Картопля (середня) - 2 шт
  • Розсіл - 1 скл.
  • Масло рослинне (2 в зажарку і 2 в гриби) - 4 ст. л.
  • Вода (окріп) - 2000 мл
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Часник - 3 зуб.
  • Суміш перців (мелена) - за смаком
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Кріп - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Спаржева квасоля приготовлена ​​в пікантном соусі. У цій страві з квасолі свіжі овочі та ароматні приправи супроводжує яскравий і насичений смак в поєднанні з гостротою і солодкістю інгредієнтів. Завдяки помідорам квасоля виходить соковитою і смачною, володіє приємною кислинкою. Страви з курки - категорія рцепту.

Інгредієнти

  • Квасоля стручкова - 800 г
  • Курка - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Помідор - 5 шт
  • Перець солодкий - 2 шт
  • Часник - 5 зуб.
  • Приправа (прованські трави) - 1 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.5 ч. л.
  • Цибуля зелена - 60 г
  • Кінза (зелень) - 30 г
  • Сіль - 0.7 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 6

Чудові і смачні літні страви з фаршу. Яскрава і пікантна страва, як вся кухня Сходу. Кухня: Арабська

Інгредієнти

  • Цукіні (або молодий кабачок) - 1 кг
  • Помідор - 700 г
  • Цибуля ріпчаста (великих) - 3 шт
  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Картопля - 400 г
  • Квасоля стручкова - 150 г
  • Томати у власному соку (400 гр.) - 1 бан.
  • Часник - 3 зуб.
  • Перець чилі - за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне (для смаження)
  • Петрушка - за смаком
  • Куркума - за смаком
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Коріандр - за смаком

Час приготування: 120 хвилин

Курячі ніжки, замариновані в гірчично-соєвому маринаді і запечені з овочами асорті, базиліком і розмарином. Готуйте смачні другі страви з квасолі.

Інгредієнти

для маринаду

  • Гомілка куряча - 2 шт
  • Соєвий соус (натуральний солодкий, вами улюблений) - 50 мл
  • Гірчиця (з медом, будь-яка) - 2 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.

Основне блюдо

  • Морква - 1 шт
  • Помідор (або черрі) - 1 шт
  • Перець болгарський (зелений, будь-якого кольору) - 05 шт
  • Базилік - 1 гіл.
  • Розмарин (або 1 ч л сушеного) - 2 гіл.
  • Квасоля (один стакан ємністю 250 мл) - 150 г
  • Оливкова олія (будь-яке) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком, у мене морська)

для подачі

  • Рис (мікс)

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 2

Блюдо з категорії "2 в 1", і м'ясо і гарнір готуються разом. Дуже смачна, домашня страва з квасолі. Завдяки соусу песто з петрушки аромат при запіканні просто чарівний! І нехай вас не лякає дивне слово "песто", цей чудовий вітамінний соус з петрушки готується з найдоступніших продуктів за 5 хвилин, і йому завжди знайдеться застосування. Для економії часу зручно використовувати консервовану квасолю. Знайомтеся! Спробуйте готувати страви з курячого філе, це смачно.

Інгредієнти

основа

  • Курка (гомілки, стегна, грудка з шкірою) - 800 г
  • Квасоля консервована (загальна вага квасолі 250-300 г) - 2 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Бульйон (вода) - 300 мл
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.

Песто з петрушки

  • Петрушка (тонкі гілочки з листочками) - 60 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Сир твердий (тертий) - 75 г
  • Горіхи волоські (ядра) - 40 г
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Олія - ​​100 мл

додатково

  • Сливки (10% -15% жирності) - 150 мл

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Неймовірно смачна вечеря була вчора у нас - страва з квасолі і м'яса. Я просто в дикому захваті від страви! Ароматно, ситно, красиво і дуже-дуже смачно! Кухня: Італійська. Спробуйте страви з картоплі, це також смачно.

Інгредієнти

  • Крила курячі (+ 4 курячих ніжки) - 4 шт
  • Квасоля консервована (400 г, в томатному соусі) - 1 бан.
  • Бекон - 200 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Селера черешкова - 1 шт
  • Вино біле сухе - 100 мл
  • Томати у власному соку (400 г, очищені) - 1 бан.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Розмарин (свіжий) - 1 гіл.
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль за смаком