Почався Великий Піст. Пропоную вам смачну, корисну і ароматну страву з грибів і квасолі - розсольник. Завдяки квасолі цей суп ви зваріте за 30 хвилин. Пісні страви - категорія рецепту, спробуйте приготувати.
інгредієнти
- Квасоля консервована (310 г) - 1 бан.
- Гриби (будь-які, у мене гливи) - 100 г
- Цибуля ріпчаста (середня головка) - 1/2 шт
- Морква (середня) - 1/2 шт
- Огірок солоний - 2 шт
- Картопля (середня) - 2 шт
- Розсіл - 1 скл.
- Олія (2 в зажарку і 2 в гриби) - 4 ст. л.
- Вода (окріп) - 2000 мл
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Часник - 3 зуб.
- Суміш перців (мелена) - за смаком
- Лист лавровий - 2 шт
- Кріп - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4