Пропоную приготувати неймовірно смачні картопляні ковбаски зі свининою. Такі ковбаски в духовці виходять дуже соковитими, ситними і вигідно відрізняються за ціною. Домашня картопляна ковбаса є в кухнях багатьох слов'янських (та й не тільки) народів - литовської, білоруської, української, польської... Звичайно, у кожної свої нюанси, але суть одна і та ж - свинячі кишки фарширують картоплею або картоплею з додаванням м'яса. Гарячі страви з картоплі на сковороді дуже смачні.
Інгредієнти
- Картопля - 1.5 кг
- Грудинка (свиняча) - 500 г
- Часник - 4 зуб.
- Цибуля ріпчаста - 5 шт
- Сіль - 1 ст. л.
- Лист лавровий - 1 шт
- Кишки (3 метри) - 1 шт
Час приготування: 70 хвилин
Кількість порцій: 5